Vierailija

Hermot totaalisen lopussa ja nyt ei auta enää mikään. Tuomitkaa.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Varo vaan, kohta joku tekee sinusta ennakoivan lastensuojeluilmoituksen ja sossu vie sinut väkisin sairaalaan, jossa sikiö poistetaan keisarinleikkauksella ja sijoitetaan keskoskaappiin kasvamaan. Lastensuojelun pitkä käsi ulottuu myös sikiöihin.

Vierailija

Nauti viinilasista ja rentoudu. Tämä mamma ei tuollaista tuomitse. Aina kun av:lla puhutaan alkoholista, puhutaankin alkoholismista. Kertonee palstan enemmistöstä.

Vierailija

Jo pienikin määrä voi vaikuttaa sikiöön. Noh, ehkä ne hermot kestää sitten paremmin alkoholin aiheuttamat vauriot vauvassa.

Vierailija

Joo, parasta ottaa varovaisesti. Olin etelän viinimaassa raskaana ekan kanssa, lääkäri ohjeisti ettei viiniä kannata juoda enempää kuin lasi päivässä raskauden aikana. 

Ja näkyyhän tuo viinikulttuuri selvästi lasten vammoissa, kun vertaa maita välimeren molemmin puolin joissa toisella puolella juodaan ja syödään alkoholipitoisia aineita päivittäin myös raskaana, ja toisella ei. Selvä ero vuosisatojen mukana tulleista vammautuneista sukupolvista. 

...anteeksi...  ap, voimia. Juo se viinilasillisesi, mene sitten vaikka lämpöiseen kylpyyn ja helli itseäsi. Raskaus ei ole helppoa aikaa, ja haasteita on edessäpäinkin. Kyllä sinä selviät. *halaus*

Vierailija

Ei ole eroa sillä missä päin maapalloa asuu. Fasdia esiintyy kaikkialla ja kaikkialla alkoholi on sikiölle yhtä vaarallista. Missään ei myöskään turvallista määrää tunneta. Pienen ihmisen elimistöön vaan ei alkoholi kuulu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla