huolissani nuorista

Luin IL lehdestä tänään kuinka julkkispoliisi Jarno Linnavirta vei naisen väkisin tarkastukseen Päijät Hämeen sairaalaan ,huumetarkastusta varten. Häneltä ei löytynyt huumeita. Läheinen henkilö kertoi minulle kuinka Lahdessa määrätty poliisipari vainoaa ja kyttää henkilöitä jotka ovat jo vuosia sitten selviytyneet hyvään elämään ja olleet jo vuosia myös työssä. Poliisiautolla perään ja pysäytys sekä puhallutus ja myös aina huumetesti. Minusta tämä on jo ihmisten vainoamista. Olenkin miettinyt millaisia valituskanavia käytän näistä poliiseista ja voiko näille poliiseille hakea lähestymiskiellon tai vaihtoehtona muihin tehtäviin siirto. On todella törkeää käytöstä ihmisiä kohtaan. Onko muilla nuorilla samanlaisia kokemuksia ???

Kommentit (9)

Vierailija

Tiedän, että näitä on, mutta valitettavasti se työssäkäyvän huumetesti on ollut joka kerta positiivinen, vaikka kuski itse muuta väittää. Poliisin tehtävänä on pyrkiä varmistamaan kansalaisten turvallisuus ja siihen kuuluu sekin, että liikenteestä poistetaan rattijuopot ja huumekuskit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huumeiden käyttä on oma valinta josta seuraa poliisin tarkastuksia. Itsehän olet sen valinnut. Milloin ihmiset oppii että teoilla on seurauksia, jopa koko loppelämäksi.

On hyvä että narkkeja seurataan. Ei ne koskaan ole kuivilla

Vierailija

Katkera! kirjoitti:
Tiedän tapauksen Jarno linnavirta=Poliisi. NS.tavalliset ihmiset kuvittelevat varmaan tämän televisio sankarin olevan hyväkin ihminen. Mutta oman kokemukseni mukaan tämä "mies" ei todellakaan kuulu poliisiksi! Olen ollut viereisessä sellissä,kun toinen poliisi piti naista jaloista kiinni ja jarno hakkasi pampulla jalkapohjiin! Hän on naisten hakkaaja ja käyttää muutenkin laittomia menetelmiä poliisin työssään. Tämä  poliisi ottaa asiakkaat henkilökohtaisesti. Tunnen myös yhden kaverin joka ajoi 60km tunnissa mittarin mukaan viidenkympin alueella ja poliisit pysäyttivät hänet. Eli olisikohan ylinopeutta ollut noin 3km tunnissa koska mittarivirhe suurimmassa osassa autoja. No,toinen poliisi käänsi selkänsä ja katsoi ettei kukaan näe,niin tämä lainkuuliainen linnavirta alkoi hakata kaveriani! Ei sakkoja ei mitn..selkäsauna kun ei kukaan ollut todistamassa näkyä! Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin koska haluaisin todellakin että tämän poliisin teot tutkittaisiin ja hänet saataisiin pois poliisin virasta! Hän todellakin on rikollinen poliisi! Eikä suinkaan ainut lahdessa!

Hei jos kertomasi on totta, mikset ole jo vienyt asiaa eteenpäin. Linnavirta tuntuu poliisisarjan mukaan olevan hyvä ja empaattinen poliisi, mutta niin varmaan moni muukin poliisi tossa sarjassa näyttelee parempaa kuin onkaan. Mutta eikö toi ole jo rikosilmoituksen paikka.

Nissan qashqai

Ihan sama mitä tänne kirjoitat,ei ns tavallinen ihminen usko mitään. Kun ei he ole ikinä nähnyt mitään telkkaria pelottavampaa. Mutta sen tiedän 100% varmaksi että tämä poliisi on rikollinen ja pilaa muiden hyvien poliisien maineen! Se tosiaankaan ei ole pelkkä legenda se pampulla hakkaaminen! He saavat tehdä ihan mitä he vain haluavat. Kuka nyt poliisia mistään epäilee??!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla