Meidän jouluateria:
1. kattaus:
**Graavisiika
**Graavilohi
**Lämminsavulohi
**Pari erilaista silliä
**Kastike kalalle
**Lohimousse saaristolaisleivillä
**Sillitartar ruisnapeilla
**Gubbröra
**Pienet suupalat (katkarapu, kinkku ja porotäyte)
** Katkarapumunat (keitettyjä munia, remoulade, katkaravut, tilli)
**Jouluiset lihapullat
**Savuporojouluhalko
**Paahtopaisti kylmänä
**Perunasalaatti
**Keitetyt perunat
**Vihreää salaattia
**Karjalanpiirakat ja munavoi
**Pienet sieni- ja poropiiraat
2. kattaus
**Kinkku
**Poron käristys
**Bataattilaatikko
**Aura-punajuurilaatikko
**Porkkanalaatikko
**Lanttulaaatikko
**Imelletty perunalaatikko
**Maksalaatikko
**Rosolli, punajuurikerma
**Sienisalaatti
**Italiansalaatti
**Mustaherukkahyytelö
**Valkosipulipikkelssi
**Saaristolaisleipää, joululimppua
**Voi
**Juustoja
Jälkiruokapöytä :
**Puolukkamousse
**Suklaa-piparimousse
**Puolukkatäytekakku
**Suklaamoussekakku
**Jouluinen kinuskikakku
**Glögi-valkosuklaaleivokset
Mielipiteitä?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Kuulostaa hyvältä! Missä ravintolassa on tuollainen joulupöytä?
Heh, mun yksityisravintolassa ;) Pääsisinköhän muuten töihin johonkin ravintolaan ihan vaan ruokalistan suunnittelutehtäviin? :D
Kuulostaa ihan kivalta. Montako henkilöä tulossa syömään?
Ruokailijoita on 6-12, en ole varma vielä määrästä.
Veikkaan että teille on tulossa valtava määrä vieraita, muuten voi olla että noita ei ehdi syödä joulunpyhien aikana. Hyviltä vaikuttavat kuitenkin tarjoilut !
Teille tulossa iso lauma vieraita?
Jos ihan omalla perheellä meinaatte tuon tuhota, niin vaikuttaa siltä, että puolet lentää roskiin puoliksi syötynä ja silti nakerratte noita ensi vuoden puolelle saakka.
Onko vaikeaa päättää, mistä kukin tykkää? Meinaan minusta olisi järkevintä tehdä noita eri päiville, eikä lastata kaikkea pöytään kerralla. Mikään ei oikein maistu miltään, kun kerralla pitäisi ahtaa kitusiin kymmeniä ruokalajeja.
Joten aivan liikaa kaikenlaista kerralla.
Kuulostaa hyvältä! Missä ravintolassa on tuollainen joulupöytä?