Bataattilaatikko ilman korppujauhoa?
Tein äsken ekaa kertaa bataattilaatikkoa ja ohjeessa oli 1 dl korppujauhoa ja ennen kuin laitoin laatikon uuniin, niin maistoin sitä ja korppujauho puski ihan liikaa läpi. Voiko laatikon tehdä kokonaan ilman sitä? Sose oli aika kiinteää uuniin mennessä.
Kommentit (6)
En myöskään tajua ton korppujauhon tunkemista joka paikkaan.
Samoin. Jätän siis suosiolla korppujauhon pois seuraavalla kerralla. =)
Ap
Batsku on sinällään jo niiiiin hyvää uunin jälkeen. Kuin laatikkoa. ,:) namps
Mä ripottelen korppujauhoja kevyesti bataattilaatikon pinnalle. En siis sekoita niitä bataatin joukkoon
Ohjeessa laitettiin sitä myös pinnalle. Sen osan sentään ymmärsin jättää tekemättä, koska en enää nykyään laita minkään laatikon päällä korppujauhoa.
Ap
Mä en ole kertaakaan käyttänyt korppujauhoa bataatti- ja lanttulaatikoissa. Haluan et se laatikko masituu sille mikä sen pääraaka-aine on. Hauan bataatin maistuvan bataatille. En kuivalle leivänkäntylle.