Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Bataattilaatikko ilman korppujauhoa?

Vierailija
16.12.2015 |

Tein äsken ekaa kertaa bataattilaatikkoa ja ohjeessa oli 1 dl korppujauhoa ja ennen kuin laitoin laatikon uuniin, niin maistoin sitä ja korppujauho puski ihan liikaa läpi. Voiko laatikon tehdä kokonaan ilman sitä? Sose oli aika kiinteää uuniin mennessä.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ole kertaakaan käyttänyt korppujauhoa bataatti- ja lanttulaatikoissa. Haluan et se laatikko masituu sille mikä sen pääraaka-aine on. Hauan bataatin maistuvan bataatille. En kuivalle leivänkäntylle.

Vierailija
2/6 |
16.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En myöskään tajua ton korppujauhon tunkemista joka paikkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samoin. Jätän siis suosiolla korppujauhon pois seuraavalla kerralla. =)

Ap

Vierailija
4/6 |
16.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Batsku on sinällään jo niiiiin hyvää uunin jälkeen. Kuin laatikkoa. ,:) namps

Vierailija
5/6 |
16.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ripottelen korppujauhoja kevyesti bataattilaatikon pinnalle. En siis sekoita niitä bataatin joukkoon

Vierailija
6/6 |
16.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjeessa laitettiin sitä myös pinnalle. Sen osan sentään ymmärsin jättää tekemättä, koska en enää nykyään laita minkään laatikon päällä korppujauhoa.

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi seitsemän