Hei kaikki jotka olette ajatelleet perheenyhdistämistä.

Vierailija

Nyt kun haluatte tuoda miehen/vaimon ja mukuloita muualta maailmasta, muistakaa että nettotulojen täytyy olla esimerkiksi nelihenkisellä perheellä vähintään 2600 euroa. Ainakin loppuu peräkammarin poikien thaikkuvaimojen tuonti jos ei ole palkkatyössä.

Kommentit (8)

Vierailija

No tottakai tarvitsee. Kaikki jotka yrittävät tuoda puolison tai perheen eu:n ulkopuolelta. Pakolaisstatuksen saaneita asia ei tosin koske eikä alaikäisiä turvapaikanhakijoita. Perustuslaki kohtelee kaikkia maassa asuvia samalla lailla.

Vierailija

Tanskassa sama juttu. Heti kun joudut työttömäksi lennät maasta ulos vaikka kuinka olisi perhettä jos et ole kansalainen. Tai jos teet rikoksen. Ihan suomalaisetkin maassa vuosikausia asuneet.

Vierailija

Onko teidän mielestänne sitten parempi, että EU:n ulkopuolta aviopuolisonsa löytänyt muuttaa sinne? Koulutuksineen ja omaisuuksineen? 

Vierailija

Tuo tulee perheen yhdistämisten tiukennusten sivutuotteena. Ainakin perussuomalaiset halusivat sitä tiukasti. Tosin asiasta on oltu hipihiljaa, vain yksi professori on siitä kirjoittanut. Ylipäänsä kaikki työttömyys ja sosiaalitukitiukennukset tulevat koskemaan myös kantasuomalaisia joku päivä. Perustuslain mukaan kaikkia kohdellaan samanlailla eli jos yksi ryhmä tulee toimeen vähemmällä rahalla, sillä tulevat sitten toimeen kaikki siihen ryhmään kuuluvat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat