lainan lähtö tililtä

Vierailija

mihin aikaan lainat lähtee tililtä? huomenna ensimmäinen lainan lyhennys ja en muistanut kysyä, mihin aikaan laina lähtee? heti puolenyön jälkeen vai vasta aamulla? mietin tätä siksi, että palkat tulee ilmeisesti vasta aamuyöstä

Kommentit (7)

Vierailija

Ennen vanhaan järjestys oli se, että pankki rohmi ensin itselleen kaikki veloitukset ja sen jälkeen kaikki suoritukset. Jos ensimmäisessä ajossa ei ollut tarpeeksi saldoa, niin saman päivän aikana tehtiin useampi veloitusyritys ja riitti kunhan saman vuorokauden aikana tilillä oli riittävästi katetta.

Minulla lainanlyhennys meni lainanhoitotililtä, jonne siirsin päivän aikana riittävästi rahaa, eikä tuosta ylimääräisiä kustannuksia tullut.

Vierailija

Lainanmaksu päiväksi kannattaa aina sopia pari päivää myöhempi päiväys, kuin on tilipäivä. Juurikin tuosta syystä ja palkatkin voi myöhästyä, jne. Pankit on aika herkkiä myöstymisten kanssa, jos lainat on jatkuvasti myöhässä niin ei siitä maine maksajana ainakaan parane.

Vierailija

pankki kyllä nimenomaan piti viisaana valita lyhennys päiväksi palkkapäivän. jos lainan maksu myöhästyy, yleensä vika on pankkien päässä.

Vierailija

Nyt kannattaa jännittää. Ja joka kuukausi seuraavat 27 vuotta. Niin tekee kaikki muutkin suomalaiset, ja ovat tehneet jo yli sata vuotta!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat