Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tytär haluaa cheerleaderiksi - onko järkeä?

Vierailija

Meillä on viikonlopun aikana ollut kovaa kovaa vastaan. Tytär haluaisi tammikuussa aloittaa jossakin cheerleader-ryhmässä, jossa hänen uudet kaverinsakin uudesta yläkoulusta ovat. Pelkään tämän tarkoittavan sitä, että tytär lopettaa pienonsoiton, vaikka kuulemma ei aiokaan sitä lopettaa. Eniten epäilyttää uuden kaveripiirin vaikutus. Cheerleaderit ovat mielikuvissani aika pinnallista ja yksinkertaista porukkaa, enkä haluaisi tyttärestäni tulevan sellainen. Lupaa en aio antaa, mutta miten ihmeessä saisin tytön pään kääntymään niin, ettei välit menisi kokonaan?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tietenkin annat lapsellesi luvan aloittaa uuden, mielekkään urheiluharrastuksen! 

Kyllä se harrastus voisi urheilunkin suhteen olla joku vähän kehittävämpi. Tulee mieleen esimerkiksi nykytanssi tai flamenco.

Vierailija

Oppiihan siinä hommassa ainakin tavaraansa keikuttamalla ja teennäisesti hymyilemällä saamaan huomiota, pinnallista seksuaalisviritteistä sellaista enimmäkseen. Ymmärrän sinua, en olisi itsekään yhtään iloinen jos tytär sellaiseen suuntaisi.

Vierailija

Voisit kyllä nyt ottaa selvää siitä mitä cheerleading oikeasti on! Rankka mutta kehittävä kilpaurheilulaji ! Suosittelen!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pelkään tämän tarkoittavan sitä, että tytär lopettaa pienonsoiton, ...

Eiköhän se auta, kun kerrot, että heinot tytöt soittaa pienoa ja hianot tytöt pianoa.

Vierailija

Cheerleading kuulostaa aikuisista tyhmältä mutta nuorelle tytölle se tarjoaa tanssia, akrobatiaa ja yhteisöllisyyttä. Totta kai annat mennä. 

Vierailija

Meillä tyttö soittaa pianoa ja harrastaa cheeleadingiä. On muuten raskas urheilulaji, joka opettaa kurinalaisuuteen. Akrobatiataidot, kunto ja voimat kohenevat. Käy katsomassa joku näytös, niin näet miten vaativasta lajista kyse. Opettaa joukkuetaitoja myös. Päästä nyt tyttö harrastamaan!

Vierailija

Ja eivät siis kannusta mitään matseja, vaan harjoittelevat kisoihin. Kyseessä siis kisalaji, eikä mikään keikistely.

Vierailija

Eiköhän tytär pianonsoiton lopeta jos ei kiinnosta, ei siinä paljon äidin mielipide paina. En oo koskaan ymmärtänyt tollasta, että vanhemmat valitsee lapsensa harrastukset ja suuttuu jos lasta ei kiinnostakaan ja haluaa lopettaa. Cheerleading on kaikkea muuta kuin niissä jenkkiteinileffoissa annetaan olettaa, mitäpä jos ottaisit selvää ennen kuin tyrmäät lapsen idean.

Anna lapsen itse valita  mitä haluaa ja mitä ei halua harrastaa, omista ystävistäni monet ovat erittäin huonoissa väleissä äitiensä kanssa kun ovat nuoruudessa pakottaneet pakottamisen perään (koulusta asetetut paineet, harrastuksista asetetut paineet, kotona asetetut paineet ja koskaan eivät saaneet levätä)

Vierailija

Voittehan te uskotella, että kyseessä on raskas urheilulaji jne. Ja niin se varmaan onkin. Kuitenkin laji imee teinityttöjä sen takia, että siinä saa esitellä itseään. Mukavahan se on olla esillä ja tuntea olevansa seksikäs. 

Vierailija

Aika vaarallinen laji. Katkenneine luineen ja useasta metristä tippumisineen , mutta ainakin parempi ettei karkaa sirkukseen.

Vierailija

:D hauska provo, oliko ihan sm-kisojen innoittama tämä? Khyllä lapsia täytyy varjella huonojen harrastusten mädännyttämiltä aivoilta! :'D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat