Raskaus ja miehen käytös

Vierailija

On muuttunut kiukkuiseksi ja äkkipikaiseksi. Huutaa jatkuvasti ja riidellään paljon. Voimat on ihan pois ja mies lähtee aina ovet paukkuen kavereilleen ja lähes joka kerta myös yön poissa kotoa. Olen ehdottanut terapiaa tai muuta ammattiapua mutta miestä ei kiinnosta. Olisiko helpompi jatkaa yksin sitten vauvan kanssa..

Kommentit (5)

Vierailija

Jos mies ei suostu yhteistyöhön niin jätä se ja jatka yksin. Et sinä halua saada lasta ja vielä raahata mukana miestä joka on lapsen tasolla.

Vierailija

En haluakaan, ihan totta. Taas oli pe-la yön jossain ja tuli eilen 22 kotiin. Jäi sohvalle nukkumaan omasta tahdosta ja nukkuu edelleen. Tiuskii jos jotain yritän puhua. Ap

Vierailija

Ja tällaisten kanssa sitten väännetään niitä kakaroita. En usko hetkeäkään, että miehen kusipäisyys mikä tulisi yllätyksenä (ellei ole sitten joku yhden-kahden yön juttu, josta pamahdetaan vahingossa tai harkitusti paksuksi ja muutetaan välittömästi yhteen).

Vierailija

Mies ihan itse halusi lapsia, ei ole pakotettu. Lisäksi omasta mielestä en ole todellakaan muuttunut miksikään natsiksi raskauden aikana. Helpottaisi huomattavasti jos mies suostuisi puhumaan. Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat