Miksi poliitikot tuomitsevat julkisuudessa rikokset aina jyrkästi?

Vierailija

Eikö se nyt ole selvä, että ihmiset ne tuomitsee? Sen ymmärtäisin jos sanoisi et se on hänen mielestään ok. Siinä olisi jo uutinen sanottavaksi.

Kommentit (4)

Vierailija

Tuomitsevat, koska toimittajat juoksevat pyytelemään kommentteja. Harva rupeaa selittämään, että eihän noissa talousrikoksissa mitään pahaa ole, jos mun kaverini tai puolueen jäsen tekee niitä, tai että hyi kamala miten jotkut mielenvikaiset raiskaavat puskissa ihmisiä, pitäisi odottaa, että on oma(t) vaimo(t) saatu sieltä kaukomailta raiskattavaksi.

Vierailija

Samasta syystä kuin tavalliset kansalaiset kohisee ja kauhistelee joka helvetin lööpistä, jossa on mainittu jokin rikos. Ai murha on teidän mielestänne väärin? No tämäpä kiinnostavaa. Keskustellaan tästä av:llä muutaman kymmenen sivun verran.

Vierailija

Koska näitä äänestävät ovat niin höplästä vedettäviä, että tuomitseminen ja "järkyttyneenä" haastattelun antaminen riittää esim. seuraavalle eduskuntakaudelle antimiksi. "Niin se meijän Sauli (Stubbi/Sipilä/Kanerva/jne), se meijän oma tasavallan resitentti sanoi, että tuomitsee teon", se on niiiin hyvä ja paras resitentti...

terveisin Einari ja Sirkka Rääkkynävaaralta....

Ja onhan se tuomittava kaikki mahdollinen jo globaaleista näkökulmista. Siis kaikki muu paitsi tuulien, bussien, ruotsinlaivojen, polkupyörien ym. tänne tuomien teot.

Vierailija

Alko ärsyttää kun taas oli Orpo tuomitsemassa jyrkästi ykkösaamussa. Tuon "miehen" suusta tulee paljon puhetta, mutta teot on jäänyt näkemättä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat