Kaverini mies väittää, että lapsi ei tarvitse turvaistuinta

Vierailija

Lapsi on kolmevuotias ja pituudeltaan noin 100 cm. Kaverin miehen mielestä on kuulemma "kivempaa", kun lapsi istuu pelkissä turvavöissä etuistuimella. Hän ei usko, kun kaverini yrittää sanoa, että takaistuimella on turvallisempaa istua ja ennen kaikkea turvaistuimessa (heillä on autossaan asiallinen turvaistuin). Mun mielestä ko. mies on täysin dorka, mutta mitä tuollaisessa tilanteessa voisi tehdä?

Kommentit (1)

Vierailija

Äiti voi ottaa asian puheeksi neuvolassa. Jos hän pelkää sekoittaa ulkopuolisia asiaan niin tee sinä se. Lasu? Ulkopuolistahan tähän tarvitaan, kun mies ei kehoituksia tutuilta kuuntele. Laiskuuttahan tuo on, ei mitään muuta: ei jakaa kinata istuimesta lapsen kanssa eikä tuhnata vöiden kanssa. Keksii ditten vain tekosyitä oikeuttaakseen käytöksensä. Kyllähän tuohonkin poliisi puuttuu, jos liikenteessä näkee. En kuitenkaan heille lähtisi soittelemaan, kun eivät ehdi puuttua.
.
Voihan sitä tosiaan näyttää miehelle netistä, mitä noin pienelle lapselle käy etupenkillä ihan pienessäkin törmäyksessä. Turvavyö ainakin liukuu kaulalle ja rusentaa henkitorven, välillä on vyön reuna viiltänyt kurkun auki, turvatyyny on aikuisellekin kova isku saati sitten noin pienelle. Ja nämä siis sellaisissa tilantessa/vauhdeissa, että aikuiset ehkä vähän niskaa tai nenää satuttaa, eikä missään peltiä oikeasti ruttaavissa tilanteissa. Faktaa pöytään vaan, mieluiten kuvien kera.
.
Youtubessa on ainakin Buzzfeed-video nimeltä "Why you should love your scars" , jossa yksi mies kertoo lyhyesti juuri tuosta kurkun aukeamisesta lapsena. Jos ei nämä tälläiset tehoa niin lasu vaan. Pakko kyllä ihmetellä kapsen äitiäkin, ihme lapanen. On nimittäin ihan varma, että meillä mies ei enää lapsen kanssa autolla lähtisi mihinkään ennen kuin on viisastunut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat