Mikä on sinun lohtusi, kun olo on oikein kurja?

Vierailija

Sen ei välttämättä tarvitse olla lohturuoka, mutta voi olla sekin. Asia, joka saa sinut jaksamaan, kun elämä potkii päähän. Haen nyt vinkkejä oman pahan oloni lievitykseen - kiitos, jos jaksat vastata.

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Laulaminen. Lähden ajamaan autolla yksin ja laulan läpi harjoituksiani kuulokkeet korvilla. Se lohduttaa kuin itku. (ihan tutkitustikin, mekanismi liittyy mm. vagus-hermoon)

Vierailija

Kissani. Tulevat leipomaan ja kehräämään mahani päälle, nukkuvat sylissäni, juoksevat kilpaa lattia täristen, leikkivät kanssani... aina tulee parempi mieli :)

Vierailija

Luen edelleen Meidän Marikin tai Melukylän lapset. Sain ne joululahjoiksi lapsena ja niistä muistuu mieleen, miten yötä pitkin luin niitä ja söin suklaata. Kirjoista tulee lohdullinen olo.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ajattelu. Asioiden pohtiminen viisiulotteisesti.

Mitä nämä ulottuvuudet tarkoittavat ajattelussasi? Yritin etsiä määritelmää viidennelle ulottuvuudelle, mutten ihan äkkiä keksinyt.

*Oletetaan, että ihminen on suljetussa laatikossa. Jos hän tuntee jalkojensa painavan laatikon lattiaa, hän ei voi tietää, johtuuko se painovoimasta vai siitä, että laatikko on kiihtyvässä liikkeessä ylöspäin.*

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat