Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Innovaatiot, sekä muut markkinointihölynpölyt

Vierailija

Miten meillä täällä Suomessa ei osata ollenkaan erottaa paskapuhetta asiapuheesta? Tänäänkin firmassa kävi joku ihme liibalaaba innovaattori puhumassa itsensä johtamisesta ja kuinka jokainen on oman elämän CEO.

Tuollekin varmaan maksetaan valtavat määrät rahaa, että kiertää puhumassa täyttä paskaa ympäri Suomea.

Samaan paskakoriin voi heittää myös mainostoimistot, ideahautomot, innovaatioviikonloput ynnä muut tuollaiset roskat, missä ei oikeasti tehdä mitään, koska ei joko osata tai jakseta. Omaa ja muiden itsevarmuutta ja imagoa kuitenkin vaivaudutaan nostattamaan ihan urakalla, tykkäämällä ristiin rastiin toisten viikko sitten perustetuiden startup-firmojen facebook-sivuista.

Samalla nuokin muutama tuhat tyhjää toimittavaa startuppia keräävät iloisesti kaikki mahdolliset yritystuet ja innovaatioavustukset, koska ovat sen verran jaksaneet kääntää kylkeä, että ovat vaivautuneet valehtelemaan tukilaput täyteen tarinoita ennennäkemättömistä ideoista ja rahalehmistä.

Mielestäni tällainen tyhjäntoimitus on työttömänä olemistakin pahempaa - ja niin se onkin, sillä suhteessa pienen työttömyystuen tms. sijasta vedelläänkin tuhatlappusia kotiin päin suunnasta ja toisesta ilman minkäänlaisia takeita mistään.

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat