AUTTAKAA; Mitkä laulut ovat olleet teidän vanhemmille/isovanhemmille tärkeitä?

Vierailija

Isoisäni (78v) on sairauden uuvuttamana sairaalassa ja viimeiset hetket ovat käsillä. Haluan ilahduttaa häntä laulamalla kauniita lauluja (jotka olisivat toivottavasti olleet hänelle tärkeitä). Onko kenelläkään ehdottaa hyviä kappaleita?

Kiitos etukäteen vastauksista! :)

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Mutsi diggailee Kirkaa, etenkin sitä hevilevyä, muutenkin kaikkea kotimaisen iskelmästi raskasta.

Isovanhemmista ei käsitystäkään, en ole koskaan tavannut. Naapurin pappa kuunteluttaa raatteentietä aina kun on vähän maistissa.

Vierailija

Joululauluista ainakin Sylvian Joululaulu on sellainen joka saa mun äidin, mummon ja etenkin aikoinaan isomummon kyyneliin. Usein tuo ikäluokka on tosi isäinmaallista joten siihenkin teemaan tuo laulu sopii! Tsemppiä! Olet ihana kun jaksat ilostuttaa isoisääsi :)

Vierailija

Varmaan kannattaisi kattoa jotain esim. Olavi Virta, fredi, myös tulee mieleen ihanat kappaleet; akselin ja Elinan häävalssi, sekö sua vain yli kaiken :)

Vierailija

Olavi Virran laulut, Laila Kinnunen tulee myös mieleen, Dallape, George Malmsten, Henry Theel ja tietty kaikki sota-aikaiset kappaleet tyyliin Elämää juoksuhaudoissa

Vierailija

No, mun isoisä (s. 1919) rakasti Tapio Rautavaaraa. Mutta isoisäsi on melkein 20 v nuorempi, eli musamaku voi olla pikkuisen erilainen :)

Molempien isvanhempieni hautajaisissa soitettiin kappale "oi muistatko vielä sen virren" (joka siis ei ole virsi, mutta ilmeisesti mollemmille oli jotenkin merkityksellinen biisi.

Kevyestä musiikista voisi olla just jotain Arja Korisevaa, Jari Sillanpäätä jne. tuon ikäluokan ihmiselle.

Vierailija

Samanikäinen appiukko hoilaa jouluna ja juhannuksena Hopeista kuuta niin sydämen kyllyydestä, että täytyy olla joku ton ikästen juttu myös. Ehdotan sitä. 

Vierailija

Maa on niin kaunis on kaunis laulu, mutta haluatko laulaa virsiä vai esim iskelmämusiikkia. Kari Tapiolla on monta hyvää suomalaista kipaletta, oman isäni suosikki oli Tapio Rautavaara.

Käyttäjä423
Seuraa 
Liittynyt11.12.2015

Mun yli 80v isäni kuuntelee vanhaa swingiä, Glenn Milleriä yms.. Inhoaa kuulemma lapsuutensa (sota-ajan) musiikkia, kun on niin masentavaa ja tuo huonoja muistoja mieleen. Ei muutenkaan kuuntele mitään suomimusiikkia, hengelliset laulut vielä enemmän nounou..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat