Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä joululahjaksi isälle, joka...

Vierailija

On 50v, harrastaa metsästystä ja kalastusta, omistaa tarpeeksi kerrastoja, villasukkia tms.harrastuksiin liittyvää. Jokunen vuosi sitten ostin jonkin metsästys aiheisen kirjan, en tiedä onko sitä ehtinyt lukemaan. Parempaa vaatetta löytyy myös, kun sitä harvemmin tarvitseekaan..auttakaa, mitä mä isälle ostan?!

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Puukko ja kuksa löytyy..täytyy katsoa tuota partiovarusteen lahjakorttia. Saa myös ehdotella jotain muuta harrastuksiin liittymätöntä! :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Oisko joku hieno puukko (jollain kaiverruksella)?

Ton ikäisellä metsästystä harrastavalla 50v miehellä on jo niin paljon puukkoja ja kuksia, että kannattaa samalla ostaa uudet poronsarvet, joihin ripustaa tulevien vuosikymmenten lahjapuukot ja kuksat nyt tulevien joululahjapuukkojen lisäksi. Ekat sarvet kun ovat jo täynnä.

Lahjakortti jonnekin tai kuten isäni tapaa sanoa, "jotain syötävää, juotavaa tai poltettavaa, eikä mitään krääsää ennestään täysiä nurkkia täyttämään".

Vierailija

Pullo jotain hyvää alkomahoolia, uusi solmio tai vaikka lahjakortti ihan perus vaateliikkeeseen, uusi hyvä laatuinen otsalamppu tai taskulamppu, akkuporakone/räikkäsarja, sellainen retkireppu jossa jakkara mukana, uusi termospullo, liput johonkin konserttiin tai urheilutapahtumaan, purkki itsetehtyä sinappia ja itsetehty leipä, uusi parranajokone, puukoppa, Litmas-kirja, nahkakantinen päivyri, jokin koriste-esine esim laiva pullon sisässä (oli viime joulun hitti oman isäni kohdalla), taulu, aserasvaa, veitsisetti, uusi valurautapata, rannekello jne. Sori tää pötkö.

Liisa

Moraalifilosofian oppikirja joka käsittelee ihmisten eettistä vastuuta luontoa kohtaan, jotta isästäsi voisi kehittyä eettisesti valveutuneempi ihminen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oisko joku hieno puukko (jollain kaiverruksella)?

kuten isäni tapaa sanoa, "jotain syötävää, juotavaa tai poltettavaa, eikä mitään krääsää ennestään täysiä nurkkia täyttämään".

Duuude, sun isäs polttaa maria!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat