lyhyet menkat, kauheeta itkua...??

minni

Ihmettelin kun menkkojen aikana itkin ihan tyhmistä asioista. Mielialaoireita on jiskus ollut ennen menkkija, mut lähinnä äreyttä. Nyt siis porasin ihan kymoillä menkkapäivän, sit ihmettelin ku menkay loppu kolmessa päivässä ku seinään. Yleensä menkat kestää 5-6pv, ja nyt vain 3. Ihan normit menkat muuten oli, muttei ikinä ole olleet noin lyhyet. Oisko jitenki hormonit erilai ollu vaikuttamassa, voisko nuo lyhyet menkat vaikuttaa jotenki, et voimakkaammin tunteet pinnassa??

Kommentit (1)

Vierailija

Mä uskon, että voi vaikuttaa.

Mulla ovulaatio myöhästyi kuukaudella ja oireilin aivan jäätävästi. Oli voimakasta alavatsakipua, pahoinvointia, ruokahaluttomuutta ja mieliala järkkyi.

 En ole koskaan käyttänyt hormonivalmisteita. Jostain syystä ovulaatio vain ei tullut ajallaan ja sen tulo tosiaan tuntui työltä :D Näitä asioita ei varmaan pysty tutkimaan, kun häiriöt hormonitoiminnassa on niin yhtäkkisiä ja ohimeneviä.

Tsemppiä! Ihana olla nainen, mutta on hyvä myös jakaa tietoa toisten naisten kanssa, miten paljon hormonit vaikuttavat mielialaamme ja koko kroppaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat