Varokaa hyväkäytöksistä nuorta miestä!

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1449574707503.html

Ei rahaa vieraille vaikka kuinka anelisivat.

Kommentit (3)

Vierailija

Ilmeisesti pari vuotta joku on tuollaisella tarinalla huijannut. Luulisi että asia olisi jo selvinnyt poliisitutkinnalla jos yhteystiedotkin pitävät ehkä osittain paikkansa. Harmittaa vain niiden puolesta, joilla oikeasti on voinut jäädä lompakko kotiin tai mennä hukkaan. Tosin huijaus on yleistä keskustassa, koska ainakin puolisoltani teinit ovat vähän väliä olleet kertomassa että lippu tms. on mennyt hukkaan tai heidän pitää päästä junaan joten tarvitsevat rahaa. Sitten kun puolisoni on ehdottanut että hän ostaa heille junalipun niin tarvetta ei ole enää ollutkaan.

Vierailija

Tulee surullinen olo, kun miettii miten jotkut ihmiset ovat valmiita käyttämään toisten empatiantunnetta ja auttamishalua. Tuollaiset huijarit tekevät ihmisistä kyynisiä ja haluttomia auttamaan, ja siinä kärsivät sitten ne joilla on joskus oikea ongelma tai hätä.

Vierailija

Yhteen aikaan pitkin Keski-Uuttamaata liikkui heppu, joka kerjäsi sillä verukkeella, että pitäisi päästä katsomaan isää Nikkilän sairaalaan ja lompakko tietenkin varastettu. En tiedä menikö joku halpaan, Nikkilän sairaala kun oli tuolloin jo lakkautettu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat