Tekis mieli paeta jonnekin ja kadota. En vaan jaksa enää.

Vierailija

Töitä on liikaa. Viimeinen niitti on työajan pidentyminen. Nytkään ei jaksa. Vapaata saa anoa polvillaan ja saa jos in pomon mielestä riittävän painava syy. Uutta duunia ei jaksa hakea.
Erityislapsi ja hänen kanssaan taistelua sekä hänen oikeuksistaan taistelua. Hakemuksia, valitusten tekemistä vääristä päätöksistä, kuntoutusta, palavereita, jatkuvaa vääntämistä.
Äidin sairaus. Heidän auttaminen arkiaskareissa.
Jatkuvasti tekemättömiä kotitöitä ja asioita.

Tekis mieli vaan paeta jonnekin Malediiveille ja vaihtaa henkilöllisyyttä. EN JAKSA ENÄÄ!!!!

Kommentit (9)

Vierailija

Kyllä tuossa paketissa on liikaa yhdelle ihmiselle, ei ihme että uupuu.

Vaatimus kaiken mainitsemasi päälle siitä, että autat vielä äitiäsi on kyllä kohtuuton, hänelle ainakin saatava muualta tukea niihin arjenasioihin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä tuossa paketissa on liikaa yhdelle ihmiselle, ei ihme että uupuu.

Vaatimus kaiken mainitsemasi päälle siitä, että autat vielä äitiäsi on kyllä kohtuuton, hänelle ainakin saatava muualta tukea niihin arjenasioihin.


Kunnalta ei saa muuta apua kun 2x20min kotihoitoa per päivä. Apu on pesuapu (alapääpesu, kerran viikossa suihku), ei muuta.

Isä on äidin omaishoitaja ja saa vapaata 8h per kk. Se pitää riittää omien lääkärikäynteihin ja asioiden hoitoon, kaupassa käymiseen, virkistäytymiseen, ihan kaikkeen. Muu aika isä on vankina omassa kodissaan jos ei kukaan omainen mene äitiä hoitamaan. Isä alkaa olemaan loppu kun koko kodinhoito yhtäkkiä kaatui hänen niskaansa. Isä haluaa että äiti on kotona niin kauan kuin mahdollista. Autan lähinnä pyykinpesussa (haen pyykit, pesen ja silitän) sekä vien heille valmista ruokaa. Ruoan teen joko kotona tai ostan luonasruokalasta. Hoidan myös äidin virastoasiat.

Kyllä tässä on työsarkaa riittää. Mies onneksi auttaa, mutta silti.

Ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olisiko mitenkään mahdollista irtisanoutua/jäädä vuorotteluvapaalle? Kuulostaa aika rankalta toi sun tilanne kyllä :/

En voi irtisanoutua koska silloin pitää asunto myydä ja muuttaa pienempään vuokralle. Vuorotteluvapaata ei nyt myönnetä ja rahallisesti tekis sekin tiukkaa.
Ap

Vierailija

Onko koti suht siisti? Voisitko kertakaikkiaan laistaa siitä vielä vaikka pari vuotta? Kun helpottaa, otat siivousfirmalta kuurauksen ja jatkat siitä taas itse ylläpitoa. Ellei ole mahkuja ottaa kotisiivousta. Maksaa kotitalousvähennyksen jälkeen 94m2 kotiin noin 120e/kk kun käyvät 2x kk. Siis näin meillä. Eivät tietty varsinaisesti järjestele paikkoja, mutta putsaavat ja imuroivat jne.

Vierailija

Älä ainakaan niistä kotitöistä stressaa. Se on tietysti helpommin sanottu kuin tehty, mutta oikeasti kuulostaa siltä että sulla on ihan liikaa tekemistä ja huolia. Sun henkinen hyvinvointi on tärkeämpää kuin se että onko kaikki kotityöt tehty. 

Vierailija

Kotityöt nytkin minimissä, imuroin kun jaksan (kerran viikossa tai joka toinen viikko), vessat pikaisesti 1krt/vko, tiskit joka päivä, omat pyykit viikonloppuisin. Paikat pursuaa tavaraa ja lehtiä jne.
Äiti sellaisessa kunnossa ettei voi olla yksin. Voi kaatua ja saada sairaskohtauksen. Ei pääse vessaan yksin, ei osaa tehdä ruokaa. Äiti on noin 2 vuotiaan tasolla.
Loppua ei näy tälle sirkukselle. Helpottaa hieman kun äidistä aika jättää mutta siihen voi mennä vielä vuosi jos toinenkin. Lapsen sairaus ei parane ikinä. Tulee tod näk vaatimaan tukea vielä aikuisiälläkin.
Olis paljon helpompaa jos tietäis että tilanne normalisoituisi kuukauden päästä. Void pusertaa sen aikaa, mutta nyt ei loppua näy.
Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat