Sisustusapua kaivataan!

Veeruska

Hei! Uudessa asunnossa on yksi pitkä ikkunaseinä, 3,5m. Toisessa päässä on ikkunallinen parvekkenovi ja muuten yksi iso ikkuna. Tähän pitäisi nyt hankkia verhotanko, purjerenkaisia verhoja siihen löytyy neljä kappaletta jo valmiiksi. Kysymys kuuluukin, mistä saisi noin pitkän verhotangon? Tai jos siihen laittaa kaksi tankoa peräkkäin, kuinka pitkänä esim. teleskooppiverhotanko voi olla ilman välipuuta? Halauaisin kuitenkin, että kaikki verhot saisi vedettyä sivulle asti, joten yksi välipuu koko matkalle on mahdollinen, tai tuo kaksi välipuutonta verhotankoa peräkkäin.

Kiitokset avusta!

Kommentit (7)

Veeruska

Totta! Oon aina asunut aiemmin sellaisissa taloissa, että on ollut pakko olla tangot, niin ei tullut edes mieleen. Mistä vaijeria kannattaa ostaa? Kuinka pitkän matkan se kantaa? Voiko kiinnityksen laittaa sivuseinille? 

Vierailija

Vaijeri on muuten kiva mutta notkahtaa vähitellen. Jatkuvasti saa olla kiristämässä vaikka on todella kevyet verhot, ja niiden edestakaisin vetely vielä nopeuttaa notkumista. Ja meillä alle 2m vaijerit

Vierailija

Ostat ikeasta pari pakettia verhotankoja. Ne voi liittää yhteen. Meillä kolme palasta yhdessä ja 4,4 leveät ikkunat. Tykkään verho tangoista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat