Mihin palkkaan olisit tyytyväinen

AnuX

Paljon haluaisit palkkaa, jotta voisit sanoa olevasi siihen tyytyväinen?

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija

Olisin oikein tyytyväinen siihen 2600 euroon. Eikös joku fiksu juuri tänään sanonut julkisesti, että alle sen ei töihin kannata mennä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Paljon haluaisit palkkaa, jotta voisit sanoa olevasi siihen tyytyväinen?

Riippuu täysin työstä ja sen vaativuudesta.

5000-10 000 puhtaana käteen olisin tyytyväinen.

Vierailija

Netto 2000€/kk, tällä eläisin herroiksi. Monta vuotta jo saanut oman alani suurinta tessin mukaista palkkaa ja käteen jää n.1700€/kk.

Vierailija

Ei semmoista summaa olekaan. Kun tulot kasvavat, ennen pitkää menot ovat kirineet ne kiinni ja alkaa taas haaveilla isommasta liksasta. Eiköhän se ole ihmisen perusluonne, että aina pyrkii eteenpäin.
Nyt ansaitsen noin 4500 bruttona, käteen tulee noin 2700-2800 e - ja koen, että se on akateemiselle, ammatissaan jo neljännesvuosisadan olleelle (samalla työnantajalla 24 vuotta) aika vähän. Saisi olla tonnin, pari enemmän.
Mutta varmaan sekin alkaisi jonkin ajan päästä tuntua summalta, josta olisi kiva päästä eteenpäin.

Vierailija

Sanoopa ihmiset pieniä summia, ihme marttyyreitä. Sain helsingissä palkaksi 3200 eur brutto / 2200 eur netto per kk, eikä tämä summa riittänyt oikeen mihinkään. Pakolliset menot nielee yli puolet (vuokra, auto, laskut) vaikka kaikessa säästeltiin ja loput häviää harrastuksiin, kauppalaskuihin nje. Kyllä nettopalkan on oltava pitkälle päälle 3000 eur / kk että voi alkaa olla tyytyväinen ...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat