Seksi sattuu

Sofia

On nyt nelisen vuotta ollut seksielämää ja nyt vaiva on koko ajan vaan pahentunut. Eli siis yhdyntä tuottaa jatkuvasti vain enemmän kipuja. Jopa siinä määrin että rukoilen milloin se loppuu. Kävin gynellä joka sanoi että on kuivat paikat js määräsi viikoksi jotain geeliä. No sinä viikon aikana ei saanut harrastaa seksiä ja sen jälkeen tilanne palasi ennalleen eli yhtä kuivat ovat taas. Mitä tässä nyt pitäisi tehdä? Mitään pillereitä en voi syödä sillä yritämme lasta. Nyt hjelppiä!!

Kommentit (7)

Vierailija

Osta liukastusvoidetta.. kai se gyne nyt siitäkin jotain sano jos et itse ole kyseisestä aineesta ikinä kuullut?

Voi olla endometrioosikin, mutta kaipa gyne olisi sen huomannut..?

Vierailija

Täh? Rukoilet mielessäsi, että yhdyntä loppuisi sen sijaan, että kertoisit miehellesi kivuista? Miksi ihmeessä? Voit tuottaa miehelle nautintoa muullakin tavalla.

Tohtori Hki

Kröhöm... no ensinnäkin kysyjän on syytä varmista onko hänen mies varmasti oikealla osastolla eli emättimessä eikä peräsuolessa. Yleensä jälkimmäisen tilanteen tunnistaa voimakkaasta hajusta ja sotkusta.

Kysyjän seksielämä saattaa parantua selvästi, jos mies siirtyy muutaman sentin lähemmäs häpykumpua.

Urologian ja gynegologian tri

Helsinki

Vierailija

Ihan tuttua, sama täällä. Seksi sattuu todella paljon, ja kipu on sellaista hiertävää tunnetta, joka jatkuu monta päivää seksin jälkeen. Liukkarista ei ole apua, koska ongelma ei ole kostumisessa, ja liukkari kirvelee alapäässä :O ei takuulla ole normaalia... Samoin kondomi, tuntuu kuin hiekkapaperilla vetelisi menemään. En tiedä missä vika, mutta minä en enää harrasta yhdyntää. Miksi harrastaisin, kun en saa siitä yhtään mitään nautintoa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat