Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tekosyysi miksi käytät edelleen Windowsia?

Vierailija

Otsikossa kaikki.

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

En saa asennettua linuxia. Läppäri on jotenkin kummallisesti suojattu. Edes kaverini ei onnistunut siinä vaikka työskentelee niiden parissa.

Vierailija

Käyttäisin vielä DOS 6.22:ta, jos siinä olisi äänipuolelle riittävästi softaa. Käytin 2000-luvun alkupuolella vielä MSDOS 6.22:ta netissä ja hyvin toimi.

Vierailija

Käytin Linuxia pari kuukautta rakennettuani itselleni koneen. Pidin käyttöjärjestelmästä käytettävyydeltään, mutta aina kun piti asentaa jotain uutta ohjelmaa tai tehdä jotain muutoksia johonkin, oli se melkoisen säätämisen takana. Joka asiaan piti olla kysymässä support irc-kanavalta ohjeita. Ei varmasti vaikeaa, jos siihen on tottunut, mutta itseni oli pakko alistua ja siirtyä jälleen Windowsin käyttäjäksi. Linux löytyy edelleen muistitikulta, siltä varalta jos sen kanssa haluaa fiilistellä tai vaikka joskus latailla kokeilumielessä eri distroja.

Vierailija

Tekosyyni on, että linuxissa ei toimi oikein mikään ja Mac nyt on yksi ylihintanen kone josta pitää maksaa sen 3000-4000e että siinä rupee pelittämään mikään jonka hinnalla saa jos sellasen myllyn joka lähtee jo lentoon ja eipä sitä macin iossia kukaan täys järkinen pc.lle lataa kun tarttet kuiteskin win bootcampin.
Win7 on ja päivitystä ei tule kymppiin. Kattellaan joskus 2018-2020 uudestaan.

Vierailija

En tarvitse tekosyitä. Töissä ei voi valita ja muualla käytän sitä, mikä koneella sattuu olemaan. Kuten nyt Linux.

Vierailija

Työpaikkani, jossa ap:ole tiedoksi työskentelee IT-alan ammattilaisia, käyttää koneissa windowsia. Muitakin käyttöjärjestelmiä on joissakin koneissa. Mutta asiakkaat joille teemme sovelluksia käyttävät windowsia myös.

Vierailija

Kun ysärin alkupuolella rakensi Kinux-kerneliä "käsityönä" ja muutenkin tykkäsi tuumailla , niin sinne taisi kulua meikäläisen halut säätää ylimääräisiä. Siksi siis Windows, vaivattomuuden/laiskuuden vuoksi kotiATKn kohdalla.

(töissä asennan/säädän silloin tällöin labratestipenkkiin Kalia tai joskus vähän sivistyneempää Ubuntua, mutta se onkin eri asia koska siitä maksetaan - ja hyvin)

Vierailija

Miksi ihmeessä pitäisi olla joku muu??? Kerro nyt ap joku hyvä syy. Tätä nettiä saa selattua vallanmainiosti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat