Miksi ihmeessä keskustelupalstoilla on niin paljon hulluja?

Vierailija

Toki on täällä paljon asiallisia ja ihan fiksulta vaikuttavia.
Mutta en ymmärrä sitä kun jos välillä kysyt ihan asiallista asiaa.

Niin tulee joskus sellaista törkyä vastaukseksi että niiltä kirjoittajilta pitäisi estää palstalle pääsy.

Esimerkiksi saatan kysyä, vaikka että mitä teen jossain jutussa....

Niin vastaukseksi tulee: ime mutsis munaa! Jne...

Kommentit (8)

Vierailija

Ei ole kysymys pelkästään "hulluista" vaan kyllä heidän toimintansa on järjestelmällistä.

Samaa viestiä toistetaan samalla palstalla jokapäivä viikkojen ajan monta kertaa päivässä ja kun googlat osan viestiä, näet että sama meno toistuu yhtä aikaa monella muullakin palstalla.

Kyse siis henkilöistä jotka ihan "työkseen" tätä tekevät. Joko mt-syistä työkyvyttömyyseläkkeellä ja 24/7 aikaa purkaa traumojaan nettiin tai sitten jopa maksettuja trolleja.

Vierailija

"Niin paljon", voi hyvinkin tarkoittaa neljää tai viittä ihmistä, jotka vain tekevät tätä paljon. Monet normaalist ihmiset saattavat laittaa silloin tällöin jonkun aloituksen ja välillä kommentoida, mutta sitten on se pieni ryhmä, joka viettää täällä melkein koko päivän ja laittaa helposti kymmeniä kommentteja tunnissa. 

Pitää muistaa, että tällä jälkimmäisellä ryhmällä ei todennäköisesti ole ystäviä tai harrastuksia, ja katkeruus onnellisia tai jopa tavallisia ihmisiä kohtaan kanavoituu sitten kuvaamallasi tavalla. 

Ei siis missään nimessä kannata ajatella, että jos saa vaikka viisi ikävää kommenttia, että olisi joku viiden hengen joukko sinua vastaan. Siellä on todennäköisesti vain se yksi surullinen tapaus.

Vierailija

Tässäkin pätee sananlasku: tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Häirikköjä on vähän mutta ovat sitten sitä tuotteliaampia. Ja seassa on tietenkin niitä joista on hauskaa saada ihmiset vihaisiksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat