Onko poliisikin jo rasisteja täynnä

Kaisa-Alisiina

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/naispoliisilta-sokkihoitoa-t...
siis miten tää voi enää toimia poliisina ja pääsee vielä lehteen?!?! Niiiin syvää rasismia, että mua oksettaa :( just kun meille alkais muodostua ihanaa aitoa monikulttuurisuutta, niin rasistipoliisitkin alkaa pakottaa entisesti ja kulttuurillisesti erovia monikulttuureja Suomessa pikemminkin MONOkulttuuriin... Eiks me saadakaan kuin tää meidän kulttuuri tänne? Kyllä jokainen ihminen sisimmässään tuntee mikä on oikein ja väärin, ei sitä joku "Peppi" voi ainakaan mulle määrätä!

Kommentit (8)

Vierailija

Ylen aamutelevisiossa oli poliisin johtoa kertomassa, että poliisiammattikorkeakouluun pitäisi saada matuja opiskelemaan, jotta nämä häirikkömatut saisivat parempaa palvelua. Kun poliisi on sitten mädätetty matujoukoilla, Suomi onkin teidän. Ja jännää seuraakin vielä siitä, kun nämä poliisiin otetut matut rupeavat pitämään täällä islamin lakeja ja pieksävät ulos uskaltautuneet naiset.

Olisiko vielä jokin instanssi, johon soluttautuminen olisi yhtä tehokasta valtion haltuunottoa? Puolustusvoimat ovat jo voimattomat, koska varusmiehet näkyvät lähinnä vastaanottokeskuksissa matujen pakaasien kantajina. Olisiko neuvola hyvä paikka? Siellä voisi varmistaa, että kaikki tytöt on silvottu ja ommeltu kiinni. Ja opettajankoulutus tietysti islamilaiseksi. Ja tuomioistuimiin sharia-laki. Näitähän riittää.

Tuikkutähti

Paljon on puhuttu että esim 100 ahdistelutapausta ja 400 tappelua kuukaudessa ja 3 raiskausta. So what? Mistä toi kohu, rasistipoliisi vaan halua lisää tukia budjettiin että voi käyttää sit niitä veronmaksajien rahoja!  jos turviksiin menee joku 500 miljoonaa niin varmasti kytät haluis sen itelleen!! eikä riittäs! lasketaas numerot, jos vaikka mietitään 5 vuotta ja siinä tulis sit 6000 ahdistelutapausta ja 24000 tappelua ja 190 raiskausta ja menis 2,5 miljardii rahaa, mut kelatkaa kuinka pieni hinta se ois meille suomalaisille, et saatais joku 150000 tänne turvaan irakista! mun mielestä noi luvut sais olla tuplana! joku nokia myytiin 5 miljardilla niin siinä meni jo puolet enemmän! ja varmasti niitäkin ahdisti!! eli aika sama, kytät vaan yrittää mustamaalata turviksii ja pakottaa ne suomen kulttuuriin uhkailemalla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vihamukin ohjeiden mukaan kirjoitettu false flag -aloitus. Keksi parempi.

:D nimenomaan 

AP harjoittele sarkasmia, se ei vielä oikein "lähde"

Vierailija

[quote=Vierailija]Eiks me saadakaan kuin tää meidän kulttuuri tänne? /quote]

Nämä ensin pakenee sieltä oman kulttuurinsa kehdosta, jossa rauhan uskonto sotii sisäisesti. Ja sitten haluavat että mekin aletaan elämään heidän kulttuurinsa mukaan ja uskontonsa määräämillä tavoilla Ö.ö

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat