Pieni ruuanlaittovinkki =D

Vierailija

Yleensä jää yli sitä salsaa kun on laittanut tortilloja, vedä sileäksi mössöksi sauvasekoittimella ja pistä jääpalamuotissa pakkaseen, sopii mausteeksi esim. jauhelihakastikkeeseen =)

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Itse keitän (itse siivutettuja) perunaviipaleita hetken , jos teen valkosipuli/kermaperuinoita tai merimiespihviä. Ei möhjöksi  tietenkään.

Lyhentää uunissa kypsennysaikaa huomattavasti ja oikealla perunalajikkeella tärkkelys irtoaa hieman keitettäessä.

Ja näiden niksien arvostelijoille, jos ei kiinnosta, niin pakkoko on lukea? =)

Vierailija

Ruukkuyrteille, jotka on jäämässä yli, sama vinkki mutta tippa öljyä sekaan.

Säästän usein myös uunissa kypsytettävien lihojen liemen ja pakastan kokoon keitettynä ja rasvan kuorimisen jälkeen kastikepohjaksi. 

Vierailija

Samaa kikkaa voi käyttää myös teeveteen.

- Keitä teevesi

- Jäähdytä se

- Laita jäähtynyt vesi jääpalamuottiin (pakastepussit tai minigripit käy myös)

- Pistä valitsemasi säiliö pakastimeen

- Valmis!!

Helpottaa ja nopeuttaa aamuja kun ei tarvitse keittää aina uutta vettä. Riittää että ottaa pakastimesta, sulattaa ja lämmittää. :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Samaa kikkaa voi käyttää myös teeveteen.

- Keitä teevesi

- Jäähdytä se

- Laita jäähtynyt vesi jääpalamuottiin (pakastepussit tai minigripit käy myös)

- Pistä valitsemasi säiliö pakastimeen

- Valmis!!

Helpottaa ja nopeuttaa aamuja kun ei tarvitse keittää aina uutta vettä. Riittää että ottaa pakastimesta, sulattaa ja lämmittää. :)


Vitsi on vanhempi kuin isoisoisoisäsi.

Vierailija

Tän nyt varmaan tietää kaikki, mutta sanonpa kuitenkin... Ottakaa ihmeessä joulukinkusta irtoava neste talteen ja pakastakaa pieniin annoksiin. On maailman parasta lihalientä, jolla korvaa helposti keinoaineista valmistetut liemikuutiot. Toimii erityisen hyvin hernekeiton pohjana.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat