Postinjakelussa edelleen viivästyksiä?

Vierailija

Odotan kolmea kirjettä, jotka ovat lähteneet matkaan ykkösluokassa viime viikolla. Ei näy. Onko muilla postit kadoksissa tai myöhässä?

Kommentit (12)

Vierailija

On myöhässä - tänään tuli kirje, joka oli lähtenyt parisen viikkoa sitten, ja edelleen odottelen koska tulee sairaalan kirje, joka on lähtenyt liki kuukausi sitten... Onneksi soittivat, muuten olisi jäänyt varattu aika käyttämättä. Se kun oli siinä kirjeessä :/

Vierailija

Yli viikko meni 1.lk kirjeessä. On alkanut vihdoin tippumaan lähetyksiä, mutta tuskin tämän vuoden puolella lähettäminen onnistuu ongelmitta.

Vierailija

Tuohonkin löytyy vastaus postin sivuilta, mutta kertokaamme laiskalle, että ruuhkan takia on viivästyksiä kun usean viikon posti pitäisi jaksa yhtäaikaa

Vierailija

Riippuu missä päin asut ja onko posti tulossa läheltä vai kauempaa. Ainakin viimeisimmäksi lakossa olleissa postikeskuksissa (Tampere ja Vaasa?) saattaa olla jumissa vielä aika paljon tavaraa, joita ei ole ehditty käydä läpi. Helsingissä ei taida olla enää kirjeitä venaamassa lähtöä, mutta ehkä just niitä lehtiä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Viime viikon Seiska on tulematta edelleen. Ei maailmaa kaatava missaus, mutta kun sen on maksanut niin oishan se kiva saada.

Hyi vittu. Aika WT ostaa ja lukea Seiskaa

Vierailija

Aku Ankka tuli tänään, vaikka se yleensä tulee keskiviikkoisin. Kaiken lisäksi se oli ihan rypyssä ja rullalla. Aku Ankan lasku tuli kyllä jo eilen ihan ajallaan.

Vierailija

Kaikki ovat tulleet nopeammin kuin odotin. Esim. perjantaina tilasin kirjan Adlibriksestä, oli perillä eilen. Maanantaina tilasin illalla Verkkokaupasta tuotteen ja juuri tuli viesti että olisi pakettiautomaatissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat