3551

-Sanoo että kuulee päässään ääniä, jotka käskevät tekemään asioita. On kuulemma kuullut näitä jo lapsesta saakka, jossain vaiheessa vissiin vähemmän mutta nyt taas enemmän. Käskevät tekemään pahoja asioita, ei suostu kertomaan mitä (mies, 21v)
-Sanoo nähneensä moneen kertaan varjoihmisiä https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Varjoihmiset
-Kertonut että on joskus muuttunut sudeksi ja sitten takaisin
-Joskus töissä saattaa yhtäkkiä tulla outo olo, tuijottaa vain kädessä olevaa työkalua miettien, että miten tätä käytetään(esim vasara)
-Todella usein epätodellinen olo

Psykoosi? Skitsofrenia? Mitenköhän saisin raahattua kaverin hoitoon ennen kuin sekoaa tai tekee jotain hullua äänien käskemänä? Kun yritän ehdottaa avun hakemusta kaveri itse väittää vaan olevansa yliluonnollinen, ei sairas. Huolestuttaa:(

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllähän tuossa jotain psykoosin oireita varmasti on. Se onkin sitten asia erikseen, että miten saadaan hoitoon. Sairashan on monesti omasta mielestään ihan täysin kunnossa ja muissa on vaan vikaa. Pakkohoitoon pääsemisen kriteerit on erittäin tiukat...

Vierailija

Itse jouduin viemään ystäväni työterveyshuollon kautta suljetulle, toimin saattajana ja osallistuin ekaan hoitopalaveriin henkilökunnan pyynnöstä. Hänellä oli akuutti psykoosi (harhoja yms.) Oli raskasta, mutta ainoa oikea ratkaisu hankkia hänelle apua. Tsemiä, ap. Yritä saada jotain kautta hänet hoitoon.

Vierailija

Heti ehdottelet ties mitä mielenterveyshäiriöitä, vaikka tosiasia on se että kaverisi on profeetta tai parhaimmillaan uusi Messias, jolle jumala puhuu. Taidat olla kateellinen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko tietoa, missä päin tuo sutena on jolkotellut?

Ei vittu jos tää on se joka niitä metsästyskoiria ahmii!! :(

(Anteeksi, tiedän että vakava asia, mutta olet saanut jo monta asiallista vastausta)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla