Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muita, joiden mielestä Mielensäpahoittajat-leffa oli tosi huono?

Vierailija

Katsoin nyt vihdoin tämän Mielensäpahoittajat-leffan, kun sitä niin oltiin kehuttu. Jotenkin odotin komediaa kommenttien perusteella. Mitä vielä, vanha mies siinä surullisena muisteli oman suhteensa hyviä ja huonoja aikoja. Päällimmäisenä tuntemuksena itsellä oli ainakin ahdistus - toivottavasti itsellä elämä ei ikinä tule olemaan tuollaista! Muutenkaan leffassa ei ollut mitään juonta.

Voisiko joku selittää, miksi tämä on niin suosittu?

Kommentit (5)

Vierailija

Siis oli todella kökkö tekele minunkin mielestäni. Hutaisemalla tehty, ei minkäänlaista tarinaa, vaan latteuksia ja kliseitä sinne tänne huiskittuna. Tarkoitus oli aika selvästi tehdä kirjalla rahaa, elokuvaa tässä ei tehty. Mietityttää, että minkälaiset ihmiset sitä opiskelee elokuva-alalle jos kunnianhimo on tätä luokkaa. Myötähäpeä heräsi niiden puolesta joiden nimi näkyi lopputeksteissä.

Vierailija

Minusta se oli ihan hyvä. Sellaista viatonta draamakomediaa, ei tuntunut hukkaan heitetyltä rahalta vaikka leffateatterissa asti käytiin se kattomassa, joskaan ei se erityisemmin sykähdyttänytkään. 

Vierailija

Minua ainakin miellytti Mari Perankosken suoritus. Olin aina pitänyt häntä b-luokan tyrkkyjulkkiksena, mutta hänhän oikeasti osaa näytellä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat