Kuinka paljon teidän 4-6kk vauvat nukkuvat?

Vierailija

Tuntuu, että meidän vauva nukkuu kovin vähän verrattuna muihin. Yöllä posottaa noin 10h, mutta päivällä ehkä vain 1-3h. On sitten kiukkuinen iltasella :/. Joka päivä vaunulenkkeillään ja vaunuihin kyllä nukahtaa, mutta sisällä ei malta nukkua lainkaan.

Kommentit (1)

Vierailija

Mulla 2 lasta, nyt onneksi jo 5 ja 3. Kun vauvana nukkuivat vähän...

Esikoinen jätti päikkärit pois 1,5 v ja silti nukkuun vaan 9-10 h. Väsykiukkua oli, mutta ei nukahtanut kun autoon. Heräsi kun moottori pysähtyi. Ei auttanut ulkoilut ym. Vauvana ei nukkunut vaunussa kun joskus noin tunnin ja yöunet herätyksillä samaa luokkaa kun myöhemminkin. Tuurilla veti kyllä ap päikkärit aamumaidon jälkeen jos yöllä ollut paljon hereillä.

Kaikkea kokeiltiin. Toiset vaan nukkuu vähemmän kun toiset. Meillä pienempi myös huono nukkumaan päikkäreitä, mutta kokonaisuutena unen tarve selvästi suurempi.

Yhteenvetona: Se vauva nukkuu kun sitä väsyttää. Luo selvät rutiinit ja tarjoa ruoka ja lepo joka päivä samaan aikaan. Muuta et voi tehdä. Jos siis kyse perusterveestä lapsesta.

Äläkä välitä niistä jotka antaa ymmärtää, että niiden lapset nukkuu, kun ne on jotenkin erinomaisia äitejä jne. Lapset on erilaisia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat