Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Listataan pilattuja tuotteita! >:(

Vierailija

Fazer/palmuöljy-keskustelun innoittamana, listataan aiemmin hyviä tuotteita, jotka valmistaja on sittemmin onnistunut pilaamaan ahneuttaan tai ajattelemattomuuttaan.

Aloitan:
-Wienernougat: Kaakaovoi korvattu palmuöljyllä ja sheavoilla, lopputuloksena pahanmakuista joulukalenterisuklaata, jota ei tee mieli. Vyötärölinja kiittää!

-Valion luomuvadelmajugurtti: Myytiin ennen 0,75 litran tetrassa, oli aidosti marjaisaa ja vähän kirpeääkin, suosikkijugurttini. Keväällä pakkauskoko kasvoi litraan, hinta kasvoi vaivihkaa enemmän kuin pakkauskoon lisäys olisi sallinut ja maku muuttui keinotekoiseksi ja vetiseksi, vähän kuin laimean pinkiksi värjättyä, vedellä lantrattua banaanijugurttia.

-Tupla: Silloin tällöin ostan vanhasta tottumuksesta, aina petyn.

Omat esimerkit olivat kaikki syötäviä, mutta listatkaa myös vaatemerkkejä ja esim. kosmetiikkaa, joiden uudistaminen ei ole mennyt ihan putkeen.

Sivut

Kommentit (293)

Vierailija

Siskonmakkarat ja ryynimakkarat. Siskarit eivät maultaan enää juuri nakista eroa. Ryynäreissä on 2 ryyniä per pötkö, ja maku on kuin missä tahansa lenkissä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Koko Suomi pilattu, naiset ja kissat vaarassa.

Onko teidän ihan pakko tuppautua  jokaiseen ketjuun evankeliuminne kanssa!

Vierailija

Makaronit siinä mielessä, että kaikki suomalainenkin makaroni tehdään nykyään durumista. Se on OK kaikkeen muuhun paitsi makaronilaatikkoon, joka onnistuu kunnolla vain pullavehnämakaronista joka turpoaa riittävästi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Fazerissa ei ole paömuöljyä, katsoin pakkausselosteen äsken.

Niin,, Fazerin sinisessä ei, kaikissa muissa kyllä

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Melkein kaikki kodinkoneet yms, ennen kesti kaikki mankeleista vatkaimiin vuosikymmeniä, nyt hyvä jos 2 vuotta.

Ylipäänsä tosi monessa laiteessa on nykyisin muoviosia entisten metalliosien sijaan,jopa vessanpöntön nupissa! Eivät kestä enää samalla tavalla. Tosi typerää ympäristön kannalta, monessakin mielessä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat