Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rajat parisuhteessa

Vierailija

Missä teillä on "rajat" parisuhteessa"

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Halaukset, suuteleminen, hitaiden tanssiminen, etc... eli mikä on ok kummallekin osapuolelle...mistä yhteisesti sovittu

Maailman helpoin asia

Rajahan on siinä mikä pahoittaa toisen mielen. Jos se raja on omasta mielestä älytön ei pidä olla siinä parisuhteessa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Halaukset, suuteleminen, hitaiden tanssiminen, etc... eli mikä on ok kummallekin osapuolelle...mistä yhteisesti sovittu

Siis nyt en ymmärrä kysymystä... eikö nuo kaikki kuulu parisuhteeseen? Vai ajatko takaa sitä, että mitä parisuhteessa sovitaan kumppanin kanssa, että mitä on sallittua vehdata jonkun kolmannen osapuolen kanssa?

Vierailija

En tiedä, ei olla koskaan keskusteltu rajoista. Mutta minulla on ihan ok jos mieheni tanssii jonkun muun kuin minun kanssa, on se sitten hitaasti tai nopeasti. Halaukset, on ne ok, suutelu ei taida olla. Mutta jos niin tekee niin toivottavasti pitää päänsä kiinni eikä kerro minulle.

Vierailija

Ei meillä ole yhteisesti sovittu muusta kuin siitä, että on luvattu rakastaa ja kunnioittaa toista. Silloin on ihan itsestä kiinni, mihin rajan laittaa. Jos ei pysty itse ymmärtämään, mikä toista loukkaa, ei kannata olla parisuhteessa.

Vierailija

Jos ap:lla on tällainen ulosanti parisuhteessaankin, ei mies kyllä ymmärrä vaikka minkälaiset rajat on ap:n mielestä ns. sovittu.

Vierailija

Ei tarvitse laatia mitään sääntökirjaa, kun tietää mikä toista loukkaa. En itse tekisi mitään sellaista, mikä pahoittaisi mieheni mielen, ja luotan siihen ettei hänkään tee sellaista. Asiaa ei tarvitse sen kummemmin miettiä eikä rajoja vetää.

Vierailija

Tiedän melko tarkkaan rajan mutta sanallisesti sitä on vaikea määritellä. Voi tanssia hitaita mutta lääppimisessä menee raja, voi suudella mutta ei kenen tahansa kanssa jne.

Vierailija

Me ei kumpikaan tykätä vastakkaisen sukupuolen olevan kuvista eikä myöskään pornokuvista. Joskus luetaan toistemme teksti viestejä puhelimista.Tämä on minusta hiukan ahdistavaa. Samoin Facebookissa keskustelut luetaan. Sekin on yhtä ahdistavaa. Lenkille voin lähteä yksin koiran kanssa.. Ei tuota mitään ongelmia...

Vierailija

No intiimi kanssakäyminen ei ole ok, eikä mikään mikä sulkee kumppanin liiaksi ulkopuolelle ja minkä kertomisesta pitäisi miettiä kaksi kertaa että olikohan tää nyt ok vai ei. Silloin ei todennäköisesti ole.

Sitten taas jos ollaan vaikka yhdessä juhlimassa niin on ihan ok bileiden huumassa moiskauttaa kaverillinen suukko hyvälle ystävälle tai tanssia yhdessä. Ei sillä että itse menisin näin oma-aloitteisesti tekemään miespuoleisille kavereille mutta yksikin miehen kaveri harrastaa tätä suoraan suulle minulle (ja kaikille) eikä se ketään haittaa. Siinä ei kuitenkaan ole mitään intiimiä :D

Vierailija

En tee mitään sellaista, joka tuntuisi minusta inhottavalta jos mieheni tekisi saman toisen naisen kanssa. Tai ihan mikä vaan, joka tuntuu omasta mielestä liian intiimiltä. Saatan myöhemmin sitten kysyä, mitä miteltä mieheni olisi tilanteesta. Tähän asti ollaan onneksi oltu samaa mieltä :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat