Miksi nuorten tyttöjen urheiluvalmentajina on niin useasti aikuisia miehiä?

Vierailija

Eikö pienet työtö tarvitsisvat naiesen valmentamista?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Varmaan sen takia että pääsevät sitten lasten mukana leireille ja kotoa pois katsastamaan leiripaikkakunnan naistarjontaa. Myös lasten äidit on kivaa rupatteluseuraa ja voi harrastaa silmäpeliä ja pikku flirttiä.

Vierailija

Jospa niitä naisvalmentajia ei vaan ole tarjolla. Joku mies sitten hyvää hyvyyttään uhraa vapaa-aikaansa valmentamiseen ja joku alkaa siitäkin nillittää. Ja eikös nykyään olla sukupuolineutraaleja?

Vierailija

jos sinä haluat oppia urheilua se kannattaa oppia miehiltä tai venäläisiltä sadistisilta naisilta.  Lisäksi naiset eivät useinkaan pidä jos toinen nainen neuvoo mitä tehdä.

Vierailija

Miksi et ala valmentaa itse? Mitä osaisit valmentaa, kerro?

Miksi teit negatiiviseen sävyyn miesvalmentajista tämän aloituksen?

-Lapset on huonoja valmentamaan itseään, tarvitsevat aikuista.

Valmennukseen on nykyään jotain koulutustakin, arvostaisit vähän, tärkeää kasvatustyötä.

Arto

On olemassa paljon enemmän aktiiviurheilutaustaisia miehiä joilla on tietotaitoa valmennuksesta. Toisekseen miehiä kiinnostaa enemmän tavoitteellinen kilpaileminen. Naiset ovat enemmän "tuntuu kivalta"-liikkujia, jotka haluavat mennä omalla tahdillaan, kilpailematta.

Vierailija

Naiset eivät halua vastuuta työelämässäkään, vaikka feministit siitä niin nätisti jaksaa puhua. Miten kuvittelet että naisia kiinnostaisi vastuunkanto harrastuksissakaan?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat