Vierailija

Eikö pienet työtö tarvitsisvat naiesen valmentamista?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Varmaan sen takia että pääsevät sitten lasten mukana leireille ja kotoa pois katsastamaan leiripaikkakunnan naistarjontaa. Myös lasten äidit on kivaa rupatteluseuraa ja voi harrastaa silmäpeliä ja pikku flirttiä.

Vierailija

Jospa niitä naisvalmentajia ei vaan ole tarjolla. Joku mies sitten hyvää hyvyyttään uhraa vapaa-aikaansa valmentamiseen ja joku alkaa siitäkin nillittää. Ja eikös nykyään olla sukupuolineutraaleja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

jos sinä haluat oppia urheilua se kannattaa oppia miehiltä tai venäläisiltä sadistisilta naisilta.  Lisäksi naiset eivät useinkaan pidä jos toinen nainen neuvoo mitä tehdä.

Vierailija

Miksi et ala valmentaa itse? Mitä osaisit valmentaa, kerro?

Miksi teit negatiiviseen sävyyn miesvalmentajista tämän aloituksen?

-Lapset on huonoja valmentamaan itseään, tarvitsevat aikuista.

Valmennukseen on nykyään jotain koulutustakin, arvostaisit vähän, tärkeää kasvatustyötä.

Arto

On olemassa paljon enemmän aktiiviurheilutaustaisia miehiä joilla on tietotaitoa valmennuksesta. Toisekseen miehiä kiinnostaa enemmän tavoitteellinen kilpaileminen. Naiset ovat enemmän "tuntuu kivalta"-liikkujia, jotka haluavat mennä omalla tahdillaan, kilpailematta.

Vierailija

Naiset eivät halua vastuuta työelämässäkään, vaikka feministit siitä niin nätisti jaksaa puhua. Miten kuvittelet että naisia kiinnostaisi vastuunkanto harrastuksissakaan?

Vierailija

Pitääkö tästäkin nyt alkaa vääntämään jotain skandaalia jos lapsilla on ohjaajana eri sukupuolta edustava ihminen. Eivät ne kaikki miehetkään mitään pervoja ole. Muuta muualla sukupuolisegregaation valtioihin jos ei miellytä.

Vierailija

Mä valmennan B-tyttöjen futisjoukkuetta.. Tosiaan ei oikein löydy naisia ketkä tuon tasoisia osaisivat kykyjensä puolesta valmentaa, ja monesti ovat itse siinä kunnossa, että hyvä jos jaksavat kentän reunalle raahautua.. Mukavaa hommaahan se on, tosin välillä ongelmia kun tytöt ihastuvat karismaattiseen valmentajaansa tai jos menen väärään aikaan pukuhuoneeseen..Niiden tissiparien ja paljaiden peppujen näkemiseen kyllä tottuu ja pidän sitä tavallaan kivana lisäbonuksena harrastuksessa heh heh vitsi vaan ;))

M24

Vierailija

Lopetin noi valmentamishommat, kiitosta et saanut ja pelkkää valittamista. Vanhemmat luulee, että urheiluseurat on lastentarhan jatke ja valmentaja on isä, äiti, huoltaja, autonkuljettaja, psykologi ja kaiken tämän hän tekee ilmaiseksi.

Epäkiitollisin homma mitä olen eläessäni tehnyt enkä tekisi tuota hommaa nykyään vaikka saisin siitä 10 000 euroa kk palkkaa. 

-mies

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla