Minä ja poikaystäväni (18v) oli tarkoitus hoitaa poikaystävän ja vaimonsa 2,5v poikaansa, kun poikaystävän veli ja hänen vaimonsa olivat h...

Vierailija

Siinä häätilan aulassa loppuvaiheessa antoivat tarkat hoito-ohjeet pojalle, Poikaystävän veli tokaisi " No ei me nyt tästä mitään panoluolaa tehdä" VITSILLÄ ja yleensäkin heittävät veljesten kesken tuollaista huumoria.

Sitten poikaystävän veljen vaimo oli reagoinut tähän tapaan, ettemme menneet hoitamaan poikaa ollenkaan tuon lauseen takia. Pelkäsivät siis kaiketi että saastutamme heidän poikansa vain hoitamalla häntä ja olemalla läsnä. Mahtoi olla nautinnollinen yö kun poika rääkyi hotellissa vanhempiensa hääyönä. En tiedä mitä sanoa.

Kommentit (11)

Vierailija

"Minä ja poikaystäväni (18v) oli tarkoitus hoitaa poikaystävän ja vaimonsa 2,5v poikaansa, kun poikaystävän veli ja hänen vaimonsa olivat hääyönsä hotellissa..."

Sama suomeksi, kiitos.

Vierailija

Siis että mitä?? Poikaystävän vaimon ja kenenkä pentua? Tarkotitko että poikaystävän veljen ja HÄNEN vaimon lasta? Jäikö yks olennainen sana välistä? Muuten toissa ei ole mitään järkee.

Vierailija

Poikaystävälläsi on vaimo, joka on mennyt naimisiin poikaystäväsi veljen kanssa. Heillä on poika, jolle annettiin hoito-ohjeet. Veli sanoi, ettei olla tekemässä panoluolaa.

Talullaeh

Poikaystävällä on vaimo ja lapsi ja veli, joka meni naimisiin ja halusi lapsen mukaan hotellihuoneeseen. Lapsesta ei olla ihan varmoja, kenen hän on, mutta hänelle annettiin tarkat ohjeet, miten huutaa hotellissa koko yö. Täähän oli ihan helppo.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat