Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millaiset ihmiset teitä ärsyttävää?

Vierailija

Itseäni ottaa hirveästi päähän epäjohdonmukaiset ihmiset, siis sellaiset, jotka sanovat toisin ja tekevät toisin tai muuttavat mielipiteitään jatkuvasti. En myöskään millään meinaisi jaksaa todella huonomuistisia ihmisiä, jotka unohtelevat jatkuvasti ja aina saa olla paikkaamassa heidän unohduksiaan.

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Kaikki ääri-ihmiset, joilla ei ole mitään hajua realismista. Kaikki aatteet vietynä äärimmilleen ovat vaarallisia. 

Vierailija

Sellaiset, jotka eivät voi muuttaa mielipidettään sitten millään. Ei sittenkään, vaikka ne ovat täysin typeriä, ja joku osoittaakin ne sellaisiksi. Silti vaan jankataan. Älykkyyttä ja varsinkin viisautta osoittaa myös oman hölmöytensä myöntäminen.

Ja tekopyhät ihmiset. Niitä meidän suvussa riittää. Ollaan niin uskovaisia ja esitetään vähän vieraammille hyvää ihmistä, mutta läheisten elämästä voidaan tehdä helvettiä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
av-mammat. Vastaus siihen mitä seuraavaksi aiot kysyä: Joo. 

Parempaa argumentointia, kiitos.

Vierailija

Pinnalliset, jankkaajat, ylemmyydentuntoiset, harhaiset (kuvitellaan olevansa jotain muita parempaa, vaikka oikeasti aivan muuta... :D), tyhjänlupailijat, selittelijät, lässyttäjät.

Vierailija

Pätijät,jyrääjät,kiusaajat,haukkuvat, ilkeilevät, päällepuhujat, kaikkitietävät, ylemmyydentuntoiset, mukanokkelat

Vierailija

Laiskat, vastuunpakoilijat töissä. Kaikki ikävät asiat on aina muiden vastuulla laiskurin mielestä, koska laiskuri ei halua ikinä tehdä ikäviä/vaikeita asioita, eikä edes oppia tekemään niitä. Se ärsyttää. Eikä laiska työkaveri edes halua oppia, ei kuuntele jos hänelle yrittää selittää miten se vaikea/veemäinen työjuttu hoidetaan (koska silloin hän joutuisi sen joskus hoitamaan). SE on oikeasti ärsyttävää. Jokaiseen kissanristiäiseen kyllä tungetaan töissä, kahvitellaan työkavereiden kanssa pitkään, mutta itse niitä töitä ei jakseta tehdä...

Vierailija

Ihmiset, jotka kuvittelevat olevansa niin paljon parempia kuin muut ja käyttäytyvät niin kuin huvittaa... Olen tuntenut monia tällaisia, mutta yksi on kaikkein pahin. Kävimme jo samaa koulua, mutta tiedän hänet myöhemmästäkin elämästä. Perhe on rikas, ja hän on tottunut aina saamaan kaiken mitä haluaa. Kaikki on poikkeuksetta aina onnistunut häneltä. Niille ihmisille, joista hänelle on hyötyä, hän osaa olla todella ihana ihminen ja onkin ns. suosittu. Mutta kaikkia muita hän kohtelee kuin roskaa. Vaikka oikeasti, siis ihan todella, siihen ei olisi mitään varaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat