Pystyykö hallitusta kaatamaan ulkopuolelta?

Vierailija

Kansa ei enää luota, vaaleissa on valehdellut törkeästi, niin ei voi oikein vedota että itse ollaan äänestetty. Tottakai eduskunta ajaa etujaan eikä halua ennenaikaisia vaaleja tms. omien etujen vuoksi.Mutta jos 80 % suomalaisista ne enää luota, niin voiko ulkopuolelta tehdä mitään?

Kommentit (15)

Vierailija

Seuraavakaan hallitus -tai vaaleissa ehdokkaana olevat pikemminkin- ei uskalla kertoa ennen vaaleja miten paljon ja kipeitä päätöksiä pitää tehdä jotta velkaantuminen pysähtyy ja kestävyysvaje korjaantuu.

Vierailija

Laillisin keinoin ei Suomessa voi hallitusta ulkopuolelta kaataa. Millainen mahtaisi olla uusi hallitus, jos se valittaisiin huutoäänestyksellä esim. Mellunmäen ostarilla?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Äänestämällä eduskuntavaaleissa vaikutat nimenomaan hallituksen kokoonpanoon.

'If voting made any difference they wouldn't let us do it.'

Mark Twain

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Äänestämällä eduskuntavaaleissa vaikutat nimenomaan hallituksen kokoonpanoon.

Vaihtoehtoina on vain huonoja ja vielä huonompia. Ja jos sattuisikin joku hyvä tyyppi löytymään, puoluekuri pitää huolen siitä että ei voi tämäkään vaikuttaa. Plasebo-demokratiaa.

Vierailija

IImeisen moni on kaikesta huolimatta tainnut olla erinomaisen tyytyväinen parina viimevuosikymmenenä hallituksiin. Eduskuntaan saati hallitukseen, eikä esim erkiksi Europarlamenttiin ole   perussuomalaisten lisäksi päässyt e. kerännyt tarpeeksi ääniä yksikään muu uusi / vanhojen puolueiden korvaava uusi puolue. - - Toisaalta aikanaan esimerkiksi Lipponen kruunasi itsensä lähes yksinvaltiaaksi ottamalla hallitukseen lähes kaikki. Sipilälle on nostettava hattua siitä, että hän ei ottanut hallitukseen mitään nimenomaista apu-puoluetta, kuten (lähes) yksinvaltiaan asemaan noussutta Rkp:tä jollle olisi luultavasti käynyt kaikki, mitä hallitus esittää kunhan vain "pakko ruotsi" säilytetään. - Vähintäänkin hämmentävää kun se ehti olla hallituksessa - sen muuta kokoonpanosta muutoin riippumatta- kauemmin kuin, mitä allekirjoittaneella on elinvuosia.  

Vierailija

"Oiskin kyse jostain kestävyysvajeesta niin voisi hyväksyä. Mutta tarkoitus on vaan rikastaa rikkaita ja luoda luokkayhteiskunta." - Niin, mutta valitettavasti on niin, että yleensä ne jättävät äänestämättä, joiden kaikkein eniten pitäisi. Gallupien (mielipidetiedustelujen) mukaan ei kaikkien suositumpien puolueiden joukkoon ei taida mahtua ainoataan niin sanottua vaemmisto- puoluetta, tai vanhoja puolueita haastavaa (pien-)puoluetta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat