Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Omakohtaiset hyvät kokemuksenne kiinnostaisivat nyt kovasti. :) Eli on tarpeen hommata laatikot, muuttoauto sekä sen mukana pari mieshenkilöä painavimpia kantamaan, ja tekemään sen siten että tavarat myöskin säilyisivät mahdollisimman ehjinä käsittelyssään, eli jäisi kaikin puolin hyvä maku koko jutusta.

Kommentit (8)

Vierailija

Mikä se tv-sarjan muuttofirma oli, punaiset haalarit, oliko punaharmaat?

Niemi? en muista. Vaikutti asialliselta. Ehkä neloselta tuli sarja, sieltä katsoa?

Vierailija

Ei mutta minä toivoisin niitä omakohtaisia kokemuksia, sillä mainospuheet eivät uppoa minuun, enkä elä sellaisten mukaan. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos rahalla ei oleväliä, niin sitten ilman muuta Niemi. Kotimuutosta ei ole omaa kokemusta, mutta työpaikka käyttää aina tuota. Kuljettaa tietokoneetkin ja vastaavat laitteet turvallisesti ehjinä perille.

Vierailija

En ole pk-seudulta, mutta Niemeä olen käyttänyt kotimuutossa. Todella ripeää ja asiallista porukkaa olivat, annoin palautettakin hyvin sujuneesta muutosta.

Vierailija

No onhan sillä rahallakin ilman muuta väliä, mutta sillä periaatteella en ensisijaisesti tässä asiassa valkkaa, koska ei sekään kovin halvaksi tule jos kalusteet ja muut tavarat ottavat kamalasti damagea. ap

Vierailija

Niemi on paras. Omaa kokemusta firman palveluista on kolmen kotimuuton verran. Onhan se kallis, mutta homma myös hoituu ammattitaidolla. Muuttomiehet nopeita ja luotettavia. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla