Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten eroon vastenmielisestä opettajasta? Iskee silmää oppilaille yms.

yhmamma

Tyttö on 10lk, eli sama opettaja opettaa kaiken. Luokassa on vain yksi poika ja opettaja on mies. Ei edes osaa lausua kieliä eikä kuulemma opeta ikinä mitään, antaa vaan kirjat ja valmiit kysymykset oppilaille. Kokeisiin laittaa asioita joita ei ole 10lk käyty, huijaa koealueet (ei kuulemma voi kertoa mitkä kaikki asiat kokeeseen tulee), nöyryyttää oppilaita luokassa koska eivät osaa joitain peruskoulun asioita koska "kaikki ne osaa kun yläasteella ne opeteltiin", vaikka esim oma tyttö meni kympille juuri siksi kun lintsaili yläasteen eikä osaa niitä asioita...
Tämä kyseinen opettaja myös iskee silmää luokan tytöille ja pitää kättä vyönsoljen kohdalla vaatteiden alla usein katsellessaan luokkaa. Tyttö sanoo ettei tahdo enää mennä kouluun koska luokassa olo ko opettajan kanssa on niin vastenmielistä.

Kommentit (1)

Vierailija

Tuo 10 luokka on peruskoulua, joten sinne saa koska tahansa mennä kuka vain vanhemmista paikalle seuraamaan opetusta tai "opetusta", jos sitä ei oikeasti olekaan. Menet sinne ja katsot miten siellä oikeasti toimitaan ja teet johtopäätökset vasta sen jälkeen, jos on syytä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat