Mitä mieltä näistä lastemme joululahjoista?

Vierailija

Lapsia 2 poikaa, 16v ja 17v.

17v lahjat:

Ps 4 ja 10 peliä siihen
2 hupparia
1 kirja
3 rasiaa suklaakonvehteja
Sukset ja monot (tykkää hiihtää)
Hp läppäri

16v lahjat:

Xbox one ja 10 peliä siihen
3 rasiaa suklaakonvehteja
Apple Iphone puhelin
1 paita ja 1 housut
Hp läppäri

Lahjat ovat kaikki sellaisia, joista pojat pitää ja jotka haluaisivat. Ja nimenomaan toinen haluaisi juuri pleikkarin ja toinen haluaisi Xboxin. Onko lahjat kummallekin suunnilleen tasan? Vai pitäisikö toiselle vielä lisätä jotain ja/tai toiselta poistaa?

16v saa puhelimen, koska edellinen on vanha Nokian luuri. 17vuotiaalla on jo Applen puhelin.

Kummatkin pojat ovat ainakin lahjansa ansainneet. Menestyvät hyvin koulussa, eivät ryyppää, eivätkä polta (ainakaan tietääkseni), koska eivät juuri kulje missään. Viihtyvät kotona, tykkäävät käydä kirjastossa, pelaamassa mieheni eli isänsä kanssa jalkapalloa tms.

Osallistuvat kodin askareisiin, eli mm. imuroivat aivan oma alotteisesti, tyhjentävät astianpesukoneen jne.

Mielelläni siis ostamme heille lahjoja. Pojat eivät ole pyytäneet oikein mitään, mutta aikaisemmin ollut juttua ja tiedän mitä haluavat ja nyt saavat ;)

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Luetteko koskaan kunnolla noita aloituksia? :)

Minähän kirjoitin, että pojat eivät ole pyytäneet oikein mitään. Joskus aikaisemmin, reippaasti ennen mitään jouluja, ovat jutelleet tyyliin "Oispa kiva kun ois se uusin pleikkari" "No mä voisin haluta kyl ennemmin sen xboxin",siis keskenään jutelleet ja ite kuullut tuon ja pistänyt sitten muistiin :)

Kysyin pojilta, mitä haluaisivat lahjaksi ja vastasivat "No emmä tiiä, emmä mitään tarvi, jos jotain niin osta vaik suklaata". 

Eivät siis todellakaan itse ole vaatineet mitään suurempia.

AP

Vierailija

Olethan muistanut tarkistaa, että pelien ikärajat eivät vaan ole K-18? Mammaraadin mukaan noinkin kunnollisista nuorista kasvaa heti epävakaita sosiopaatteja, jos pelaavat sellaisia pelejä.

Vierailija

Kuulostaa siinä mielessä vähän oudolta että olet ostanut todella hintavat lahjat, mutta teillä ei ole aiemmin ollut noita pelikoneita?

Vai onko nuo molemmat pelikoneet jotain uutuuksia? En ole niistä kovin perillä :)

Mielestäni lahjat ovat tasapuoliset.

Vierailija

Vähän ehkä ihmettelen, onko tosiaan tarpeen ostaa samalla kertaa sekä läppärit että pelikoneet... Mutta jos on varaani mikäs siinä.

Vierailija

Ihan hyvältä vaikuttaa. Hintavat  lahjat toisaalta, mutta jos raha ei ole ongelma, niin mikäs siinä. Lukevatko pojat kirjoja?

Minkälaiset hupparit ostat, jotain tiettyä merkkiäkö?

Köyhö

On se hyvä että jollain on rikkaat vanhemmat... Onnea vaan pojille kalliista lahjoista, kaikilla ei ole varaa edes yhteen (halpaan) lahjaan..

Vierailija

Miksi 10 peliä ihan oikeasti? Eikö vaikka viisi riittäisi? Ja samoin yksi konvehtirasia, naurahdin oikein ääneen, että molemmat saavat teiltä niitäkin kolmin kappalein :D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat