Suomea johtaa Kaksi valehtelijaa ja yksi sydänvaivainen hölmöläinen!

Huolestunut kansalainen

Sipilä ja Stub ovat jääneet valehtelusta jo monesti kiinni, Sydänvaivainen Soini peesaa näitä valehtelevia roistoja!
Kukaan ei pysty mitään tekemään, missä on missä on valtakunnansyyttäjä, missä on oikeusasiamies?? Poliittiseen valehteluun pystytään puuttumaan jos halua löytyy!

Onko suomesta tullut poliittisesti 3 maailman banaani valtio jossa ministerit valehtelevat kansalle ja eduskunnalle minkä ehtivät ja ajavat vain pienten eturyhmien etuja?
Ei näin suomessa pidä toimia!!!
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml

Kommentit (2)

Vierailija

Kansa on todella lammasmaista tai yksinkertaisesti tyhmää. Missä protestit, missä painostus, missä vaatimukset? Hallitus on kuin ylimielinen koulukiusaaja, joka vain innostuu entisestään, kun uhri ei pistä vastaan.

Surullista tässä on se, että seuraavissa vaaleissa nuo samat naamat pääsevät jatkoon. Ehkä se on sitten sitä, mitä tämä paskakansa ansaitsee.

Vierailija

Kaksi? Siis Soinihan noista se pahin ja röyhkein valehtelija on. Aivan omaa luokkaansa eikä Stubbi ole kuin amatööri Soinin valehteluun verrattuna. Stubbin valehtelut sentään on kusetusta jolla se vaan petaa omaa selkäänsä ja ei kosketa niin paljon koko Suomen kansaa, kuntaas Soinin kusetus on sitä luokkaa että pari Soinia kun olisi lisää, Suomea ei enää olisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat