Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Äidinkielen opettaja sukkahousuniksi-ketjussa :D

Vierailija

No hyvää päivää! ;D Sanko, sankko, sankonkansi, sankosta, sankolle, sankkoon :D EI EI EI, vaan sangon, siiiis sanGon G G G ja vielä kerran G!!!!!!!! Kiitos asiantuntijalle :D Ja tässä lisää:
Heinähanko/hangon, renki/rengin, rinki/ringin/ringissä, jne...

Hallussa on kielioppi ja taivutukset, joten ihan ansiotta sait nyt pätemisorgasmisi. Jotkut ne vain sattuu käyttämään esim. puhekieltä tai slangia oman "taiteellisen vapautensa" mukaan.
Joten annatko ihan vain olla ja teet "äidinkielen opettajan" työtäsi jossain toisaalla? Pilaat vain muiden hauskanpidon, ja jotkut eivät enää uskalla käydä palstalla tuollaisten despoottien pelossa :/. Minkäs sille voi, jos ei mielikuvitus riitä osallistumaan muuten kuin ylemmyydentuntoisesti muiden kirjoituksia korjailemalla, mutta yrittäisitkö edes ?
Jos olet omasta mielestäsi spesialistina oikeutettu ohjaamaan ja neuvomaan, pystyt kai noinkin fiksuna käyttäytymään korrektisti ja ottamaan muut huomioon yksilöinä omine virheineen ja tapoineen? Kiitos!

Kommentit (4)

Vierailija

Ha hah, hyvä aloitus ap!
😂
Ei moni tajua, että puhekieli ja muu epätarkka ilmaisu oikeastaan kuuluu palstoille :).
.
Ei tajua, vaiks olis viestinnän ammattilainen.
Myötähäpeää naamapalmun alla tunnen, kun ajattelen tuota "äikän ope" kirjoittajaa.

Vierailija

Kiitos ykkönen! :D Harmittaa, kun moni nuori miettii uskaltaisiko kysyä jotain arkaluontoista, ja siihen päälle on vielä kielioppikirjan kanssa ja kieli keskellä suuta uskallettava kirjoittaa!

Tämäkin kyseinen opettaja voisi kollegoineen mennä tekemään uraauurtavaa työtään vaikka kännykkälasten pariin. Täällä pyörivät suurimmaksi osaksi jo oppinsa saaneet ihmiset, jotka ratkaisevat itse opiskelunsa tarpeen ja osaavat pyytää neuvoa.  Erityisen huomioitavaa on myös se, millä "äänensävyllä" tämä opetustyö yleensä tehdään. Tulee aina mieleen henkilö, joka vaikka röyhkeästi tanssisi jonkun haudalla, jos se olisi sallittua. Miten ivalliset ihmiset oikein pystyvät elämään itsensä kanssa? :O

Vierailija

Jäitkö ope jo joulu lomalle? Palstanväki toivotaa pedakokille harmoonista ja henkellistä joulu rauhaa! odotamme maisterimme paluuta! Kuka nyt korjaa kirjoitus vireemme?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat