Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lahjavinkkejä 12-vuotiaalle pojalle!

Vierailija

Olen aina tykännyt ostaa joululahjoja lapsilleni (pojat 12 ja 8 v.), mutta nyt alkaa olla ongelmana, etten keksi oikein mitään isommalle :( Tähän asti on ollut yli kaiken innostunut legoista, mutta vain city-sarjasta ja peruslegoista, ja osaa niistä rakentaa vaikka mitä. Technics-legoista ei ole kiinnostunut. Nyt huomaan, että alkaa selvästi leikki vähetä iän myötä, mutta MITÄ TILALLE? Lapsi olisi itsekin ihan tyytyväinen, jos kiinnostuisi muustakin kuin jostain Minecraftin pelaamisesta (minusta on ihan ok, että pelaa jonkin verran), mutta ei keksi mitään. Mistä tuon ikäisen "pitäisi" yleensä kiinnostua: vaatteista ja musiikin kuuntelusta? - ei kiinnosta pätkääkään. Poika on melko rauhallinen ja tykkää rakentelusta ym. "tarkasta" hommasta, mutta sitten taas jotkut pienoismallit eivät kiinnosta, kun ne historialliset tai sota-aiheet eivät kiinnosta. Vinkkejä, verkkokauppoja..?

Kommentit (4)

Vierailija

Leathermanilla on kivaa tavaraa kaiken ikäisille pojille. Monitoimityökaluja veitsistä työkalurannekkeisiin. Eivät ole halpoja, mutta laadukkaita ovat.

Vierailija

Oma veljeni (11v) tykkää esimerkiksi saada leffalippuja ja käydä megazonessa, sinnekin on olemassa sarjalippuja. Hän kyllä leikkii vielä, mutta tosi usein juuri pelaa minecraftia yms.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat