Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin näistä maista muuttaisit mieluiten?

Vierailija

Ranskaan, Italiaan vai Yhdysvaltoihin?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Käyttäjä14 kirjoitti:
Ranskaan olen lähdössä, pieneen kylään 300 vuotta vanhaan taloon. Kunhan remppa valmistuu, pääsen tästä uppoavasta laivasta.

Vaikutat sivistyneeltä ja hienolta ihmiseltä. Ap

Vierailija

Paha mennä valitsemaan mutta ehkä USAan koska siellä ei olisi pelkoa etteikö englanti riittäisi kielenä. Ehkä itärannikon seutu.

Vierailija

Hmm varmaan Ranskaan. 

USA ois periaatteessa ihan kiva, mutta siellä on niin moni asia päin persettä että sinänsä kiinnostaisi enemmän vaan matkustella siellä. Oregon ois kiva paikka.

Vierailija

Yhdysvallat on aika suuri alue, vähän eri asia muuttaa N.Dakotaan, Texasiin tai Californiaan, sekä ilmaston että kulttuurin kannalta. Ei nyt ihan niin suuri ero kun Suomen ja Italian välillä, mutta kuitenkin. Canada on kuin pohjoismainen USA, aiemmin suunnittelin muuttoa Beautiful British Columbiaan, heidän rekkarikilvissä lukee niin, mutta toisin kävi ja Suomeen palasin.

Vierailija

Mihin vaan pois täältä :) Mutta oikeasti niin New Orleans tai NY kiinnostaa ja kielitaitokin olisi valmiiksi. Italiassa Rooma kiinnostaa mutta kielitaitoa ei ole. Helpostihan sen varmaan oppisi. 

Vierailija

Jos pysyvästi olisi pakko muuttaa, muuttaisin Yhdysvaltoihin. Jos vain hetkeksi, Italia olisi kiva. Ranskasta en pidä yhtään. Olen asunut Ranskassa kolmeen otteeseen eri paikoissa ja saanut osakseni niin järkyttävää rasismia, ettette uskoisi. Pariisissa ja isoissa kaupungeissa voidaan olla avoimia ja osataan pari sanaa Ranskaa, mutta menkääpä maaseudulle. Syljetään päälle, eikä palvella, jos ei osaa täydellistä ranskaa. Sama juttu kolmella eri paikkakunnalla ja näin kohdeltiin koko meidän perhettämme.

Mut joo, Yhdysvaltoihin ja mielellään New York.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat