Edulliset aitiysvaatteet

Mistä äitiysvaatteet

Hei,

Mistä ostaisitte (Verkkokauppa) nykyään äitiysvaatteita ja imetysvaatteita. Saisi olla sen tapaisia, että voisi pistää päälle myös juhlissa. Onko teillä hyviä kokemuksi jostain tietystä verkkokaupasta? Millaisia äitiysvaatteita yleensäkin kannattaa hankkia ensiraskauteen? Oletteko hankkinut erillisisä imetysvaatteita? Heh tulipas monta kysymystä. Kiitoksia vastauksista jo etukäteen :)

Kommentit (3)

Vierailija

Raskausvaiheessa ostin ihan tori.fista parit raskaushousut käytettynä. Kirppareilta ostin myös muutaman imetyspaidan, jotain henkkamaukan peruspaitaa on kaikki alan kirpparit pullollaan.
H&M:stä ostin kaverin suosituksesta imetystoppeja. Ne on ihan huippuja yöpaitoina, pitää tarvittaessa liivinsuojukset paikoillaan ja on helppokäyttöiset yöllä.
Imetysliivejä ostin Prismasta parit, kandee ostaa varmaan vasta sitten kun lapsi on maailmassa, liivikoko kasvoi ainakin mulla loppuvaiheessa niin, että etukäteen ostetut oli pieniä.
Kampin jostain äitiyskaupasts ostin juhlamekon joka meni sekä raskauden aikana kesällä että nyt ristiäisissä. Varmaan laitan jouluksikin. Se mahdollistaa imetyksen ja peitti mahan hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat