Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Alexa suosittelee "ihan mieletön kädenjälki"

Vierailija

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Mä voin myydä teille samanlaisia, pyydän hintaakin vaan 10€ kpl :) Kyllä tuolla rikastumaan pääsee, kun yhteen teokseen menee aikaa 5-10min, ajatelkaas kuinka monta päivässä pystyy valmistamaan.

Vierailija

Siis mitä ihmettä? Tuo kirjahomma...eihän nyt ole aprillipäivä?! Käsikirja nuorelle naiselle siitä, kuinka muokkaat omasta elämästäsi hyvän ja mieluisan? Noh, Alexa varmaan kertoo että synny oikeaan perheeseen, mene äitisi firmaan töihin, hanki varakas mies jne. :D

Huhhuh, miten musta tuntuu että siellä on näitä yksinkertaisimmista yksinkertaisimpia "mietteitä": life is what you make of it, carpe diem, if you can dream it, you can do it. Lisänä valokuvia valkoisista liljoista valkoisella marmoripöydällä kullanhohtoisen tuikkukipon vieressä. Niin ja tottakai se pitää muistaa että syö terveellisesti, liiku itsellesi sopivalla tavalla, anna aikaa itsellesi ja hemmottele välillä itseäsi!!1!1 It's awesome to be a woman!

Vierailija

Miksiköhän kirjaketju meni poistoon? Musta siellä oli hyvää kritiikkiä. On virkistävää, etteivät kaikki suhtaudu asioihin samalla tavalla, vaikka siis hieno homma tietysti hälle, että kirjan saa kirjoittaa.

Vierailija

Se Marjatta Tapiolan taulu on kyllä upea, mutta Alexa ei ihan taida ymmärtää, että edgy ja melankolinen eivät tarkoita samaa... Enkun kielisessä tekstissä teos on edgy ja suomenkielisessä A ''tykkää sen melankolisesta tunnelmasta''.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat