Voiko kaverillinen suhde muuttua rakkaudeksi?

Vierailija

On tiedetty miehen kanssa toisemme useamman vuoden ajan. Joskus juteltu  ja yleensä vain tervehditty. Olimme vielä vuosi sitten molemmat varattuina pitkissä suhteissa. Tapasimme kesällä ja juttelimme enemmän kuin koskaan ennen. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja pidetään yhteyksiä useita kertoja viikossa. Muutama kerta on tavattu ja vietetty iltaa syvällisiä pohtien.

Meillä on välillämme erikoinen säie, aivan kuin olisi eletty jo kauan yhdessä ja taustamme ovat hyvin samanlaiset varhaislapsuudesta alkaen. Arvopohja täsmää, kerromme  kaikesta, on huumoria. 

Tunteista mies ei puhu, kuin että kanssani on mukavaa.

Mietin tässä, tulemmeko aina olemaan kavereina, tämäkin on hienoa, vai voiko tästä kehittyä enemmän. Aikahan sen selvittää, mutta itse olen kiintynyt häneen.

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä on kestänyt jo 20 vuotta. Olimme ensin työkavereita, sitten ystäviä, lopulta rakastavaisia ja toistemme suuret rakkaudet. Eihän näin sitä säkenöivintä (ja kuluttavinta) intohimoa välttämättä kehity mutta mahtava suhde kuitenkin:D

Vierailija

Me olimme aluksi vain tuttuja ja sitten kavereita. Juttua riitti ja niin vain ihastuimme toisiimme parin vuoden tuntemisen jälkeen. Rakkautta ja intohimoakin löytyy vieläkin vaikka olemme olleet yhdessä yli 20 vuotta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat