Olipa ylläri että tuolla Johnnylla Paratiisihotellissa on syyte naisen pahoinpitelystä...

Vierailija

Väkivaltainen sekopää

Kommentit (6)

Vierailija

Jep, Ruutu+:sta tämän illan jakson ennakkoon katsoneena näyttäisi siltä, että pahenee vaan. Raivostuttavan uhitteleva, epävarma, vihainen, pelokas ja itsereflektioon kykenemätön ihmisriekale, joka ei ilmeisesti tajua edes huutavansa silloin kun huutaa.

Tajuan kyllä, että hänellä on ilmeksesti perhetausta ollut juuri tuollaista väkivaltaista ja kännissä raivoavaa white trashia, mutta näyttäisi itse kolmekymppisenä surkimuksena olevan hiljalleen jo menetetty tapaus.

Hupaisin yksityiskohta illan jaksosta oli, kun haukkui Kellyä tv-tyrkyksi - itsellään on toki taustalla BB, Seiskatason julkisuus ja pullisteluun perustuva vapaapainiura kornilla taiteilijanimellä. :D

Vierailija

No tuo perhetausta kyllä paistaa Karibialle asti. Surullista, että ihminen ei kykene katkaisemaan sitä kohdallaan ja käyttäytymään niin kuin normaalit tuon ikäiset ihmiset.

Vierailija

Hyi että mikä ihminen. Kuvottava, säälittävä. Eniten hämmästyttää että a) joku nainen varmaan oikeasti kunnioittaa häntä ja b) että hän itse pitää itseään kovana jätkänä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat