Kissa joulukuusen kimpussa

Vierailija

Kohta alkaa olla taas se aika vuodesta, kun saa pystyttää joulukuusen. Ainainen ongelma on se, ettei kissa jätä kuusta rauhaan. Varsinkin öisin leikkii palloilla ja puree ne pieneksi silpuksi. Lähinnä pelkään sitä, että syö joulupallon sirpaleita. Miten saan kissan pysymään erossa kuusesta? Meillä on siis muovikuusi käytössä.

Kommentit (8)

Vierailija

Miten olisi hankkia kuusenkoristeet, jotka ovat kissalle vaarattomia, vaikka se niitä vähän silppuaisikin?

Minkä ikäinen kissa muuten on? Kyllä meilläkin pentuja ja nuoria aikuisia on kuusenpallot kiinnostaneet. Vanhempana on tyydytty istumaan kuusen alla (mikäs sen nätimmän näköistä :)), paitsi yksi vanha herra joka oli erikoistunut olkikoristeiden järsimiseen. 

(ai hitsi kun vaikea kirjoittaa tuohon numerokenttään 693, kun meinaa väkisin tulla kuusi...)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Meillä kissalla on tapana karauttaa sinne kuusen latvaan aina tilaisuuden tullen. Siksi kuusi on kiinnitetty latvasta kattoon...

Latvakiinnitys on kissataloudessa pop! 

Muuten olen sitä mieltä, että kissa onkin se kaikkein veikein kuusenkoriste, mutta kun pidän latvakuusista ja niissä tuppaa olemaan pihkaa. Kissan peseminen tai keritseminen ei oikein nappaa.

Vierailija

Kissa on vähän yli vuoden vanha, on leikattu, mutta ei kyllä rauhoittunut ollenkaan. On hurjan villi tapaus. Pallot ovatkin isoja muovipalloja, en ole vieläkään käsittänyt miten on saanut ne rikki :D
Meillä on olohuone ja keittiö samassa yhteydessä (2h+k), joten vaikea teljetä kissaa pois huoneesta jossa kuusi on. Tarvii varmaan liimata koristeet kuuseen kiinni ;) Tai olla laittamatta kuusta.
Ap

Vierailija

Meidän leikattu tyttökissa ei edes yritä kiivetä kuuseen, mutta alaoksille laitamme vain olkikoristeita. Ne nimittäin yöllä oudosti häviävät ja löytyvät ihan mistä tahansa kotona. Lasipallojen voisi käydä huonosti.

Vierailija

Jätä suosiolla laittamatta kuusi tänä vuonna, kissasi on vielä pentumaisen innokas. Sukulaisellani kissat innostuivat kiipeilemään muovikuusessa ja makoilemaan sen oksilla. Kuusi olikin sitten entinen...

Kissatalouteen hyviä kuusenkoristeita ovat olkiset (paitsi tuolla aiemmalla, jonka kissa järsi nekin:)) ja kankaiset.

Lattialla yöaikaan kieritettävät joulukuusenpallot ovat melkoisen äänekkäitä...

Tuo kattoon kiinnittäminen taitaa olla aika yleinen juttu kissatalouksissa.

Vierailija

Jos kuusessa ei kiinnosta muu kuin pallot, niin voisiko kuusen koristella muulla kuin palloilla? Ja pallot voisi ripustaa jonnekin muualle (jonne kissa ei yletä) tai laittaa vaikka kivannäköisenä kasana ikkunan väliin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat