Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yksi lapsi vie kaiken ajan eskarissa

Vierailija

Alan olla huolissani oman lapseni puolesta eskarissa. Syksystä saakka oma lapseni on kertonut , miten yksi poika vie hoitajien kaiken huomion huonolla käytöksellään. Haen oman lapseni pois samaan aikaan kun tämä poika haetaan ja koska hoitajat pitävät tämän pojan äidin kanssa aina palaveria, niin on todella vaikea keskustella oman lapseni asioista.
Oma lapseni on ihan ihmeissään tämän pojan touhuista. On oppinut kamalia sanoja ja kyselee jatkuvasti , mitä mikäkin tarkoittaa. Ei pysty keskittymään eskarissa kunnolla, kun yksi häiritsee jatkuvasti. Silloin kun hoitajien kanssa pääsee keskustelemaan, niin huokailevat, että yksi lapsi on pitänyt sellaista showta koko päovän, että he eivät ole päässeet tekemään sitä ja tätä, koska yksi hoitaja joutuu vahtimaan erikseen tätä yhtä poikaa. Nyt ovat ottaneet sen linjan, että esimerkiksi läheiseen puistoon ei tämä yksi lapsi enää lähde mukaan, koska jossain vaiheessa joutuivat aina lähtemään takaisin päiväkodille, koska tämä yksi ei noudattanut sääntöjä.
Eikö tällainen lapsi tarvitsisi henkilökohtaisen avustajan?

Kommentit (1)

Vierailija

Luulen että lapsen vanhemmille on puhuttu tästä. Lapsi pitäisi viedä lääkärille joka kirjoittaisi "e-lapsen" paperit jotta sitä mahdollista avustajaa voitaisiin hakea. Toisaalta avustajia ei meinata saada kun kunnat säästävät.

Odota vuoroasi kun haet omasi. Juttele ryhmän aikuisten kanssa. Jos he huokailevat tästä yhdestä lapsesta niin sano että sinä haluaisit tietää miten omallasi menee? He eivät saisi kertoilla muiden lasten asioista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat