Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hei tarttisin apua miehen paidan koon valinnassa!!

Vierailija

Kyseessä siis jääkiekkojoukkueen peli/fanipaita. Mies on n.183cm pitkä ja painaa n.75kg, vähän lihaksia eli hartioita mutta normaalikokoinen siis. Vaihtoehdot paidoissa on koko M (rinnanympärys 122cm ja selän pituus 67cm) tai koko XL (rinnanympärys 130cm ja selän pituus 73cm). Pituudella näissä ei oikeestaan ole meritystä, toain tuo pidempi ehkä vähän parempi mutta lyhyempikin käy. Ongelma on tuo leveys..osaako kukaan sanoa että millainen sen pelipaidan kuuluisi olla leveydeltään niin että se näyttäisi hyvältä niin collegepaidan päällä kuin t-paidankin päällä...? Mittailin vähän miehen t-paitojen, collegeiden ja takkien rinnanympärystä ja kapeimmat paidat jotka ovat sellaisia ei ihonmyötäisiä mutta tiukempi niin niissä oli se rinnanympärys n.108cm (joka on ihan liian kapea pelipaidalle) ja leveämmissä paidoissa ja yhdessä takissa ympärys oli n.131cm. Kumman koon ottaisin?? Kiitos vastauksista! :)

Kommentit (4)

Vierailija

Leveys on M-koossakin varmasti riittävä, mutta selän pituus ehkä ei. Minun 180-senttiselle miehelleni M-koko on kuulemma liian lyhyt.

Vierailija

Hei kiitos kaikille! Tuota XL kokoa itsekkin ajattelin ja ehkä sen uskallan tilata. En muuten ajatellukkaa että toi M koko vois olla ehkä enemmän naisten koko? Thanx! Ap

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat