Kännissä treffeille

Vierailija

Tutuistun netissä yhteen naiseen ja sovimme nyt treffit. Ongelma tässä on kuitenkin se että olen aika epäsosiaalinen ja ujo. Viimeksi kun olin treffeillä en keksiny mitään puheenaihetta. Kannataisiko siis vetää tällä kertaa kännit ennen treffejä niin ei jännittäis ja juttua aina kännissä riittää.
M19

Kommentit (9)

Vierailija

Ei ainakaan kovia kännejä kannata. Mutta toki voit pari rohkaisevaa ottaa, tai sopia tapaamisen pubiin niin että otatte molemmat. Mutta se jos sinä olet jo tullessa selvästi kännissä, ja nainen selvä, on varma tie treffien tuhoon.

Vierailija

Voit ottaa yhden alkoholiannoksen (lasi viiniä tai yksi pullo olutta) rohkaisuksi. Älä ota enempää, känninen treffikumppani ei tee vaikutusta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voit ottaa yhden alkoholiannoksen (lasi viiniä tai yksi pullo olutta) rohkaisuksi. Älä ota enempää, känninen treffikumppani ei tee vaikutusta.

Ei riitä. Meinasin jotain 6-8 annosta.
Ap

Vierailija

Voi itku. Ymmärräthän että siitä epäsosiaalisuudesta kannattaa nimenomaan harjoitella pois, mitenkäs muutenkaan kun sosiaalisilla tilanteilla! Ensinnä kannattaa miettiä ettei ota näitä yksiä treffejä niin tosissaan että lähtee sekoilemaan kännissä niihin että olisi sosiaalinen, tämä tyttö on ihminen siinä missä sinäkin ja häntäkin saattaa jännittää ihan yhtä paljon kuin sua itseäsi.

Epäsosiaalisuus on ei ole aivoihin piirretty ikuinen piirre vaan siinä kehitytään. Otat nämä treffit sillä meiningillä nyt että opit niistä. Menet omana itsenäsi ja jos mokailet niin muistat että kaikki meistä mokailee, jatkuvasti, eikä sitä muut niin huomaakaan (paitsi jos mokaat nii että menet kännissä treffeille, eikä vastapuoli halunnut kännijuttuja....). Ihminen haluaa puhua usein itsestään, eli kysele paljon treffikumppanilta että vaikutat kiinnostuneelta ja muista kuunnella.

Voit kysyä melkein mistä vaan, kuten musiikkimausta, viimeksi katsomasta elokuvasta, harrastuksista, mitä mieltä on säästä ja lähenevästä joulusta, lempi tv-sarjasta jne... Pian huomaat että keskustelu rupeaa soljumaan kuin itsestään, eikä enää jännitäkään yhtään niin paljon. :) tsemppiä, toivon että valitset ottaa tästä neuvostani vaarin ja kehityt, etkä lähde turvautumaan alkoholiin joka ei pitemmän päälle auta kuitenkaan.

Vierailija

Riippuu monesta asiasta! Kerran vedin just jonkun 5-6 annosta ennen ja tavattiin pubissa. Siella molemmat juotiin lisaa ja oli tosi hauskaa, seurustelimme lopulta jonkin aikaa. Se oli kylla vahan riskipelia enka ole sen jalkeen juonut enemman kuin lasin viinia ennen treffeja.

Nykyinen poikaystavani oli mennyt kerran ekoille treffeille muutaman viinilasillisen jalkeen eika tajunnut itse miten humalassa olikaan, nainen oli tietty selva. Ei siita naisesta sitten enaa kuulunut... Eli kultainen keskitie! Tiedat varmaan itse millaisessa kunnossa olet minkalaisen maaran jalkeen, eli sen mukaan. Ja treffit pitaa sitten kylla sopia baariin! Eli ota huomioon millaisessa kunnossa olet sitten treffien loppupaassa kun olet juonut siella baarissakin. Pohjat sen mukaan! Tsemppia!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Missä aiotte tavata?

Ajattelin viedä naisen jonnein lähiöpubiin. Ehkä saisin pildeä sitten kun nainenkin on humalassa ja pääsisin vihdoinkin poikuudesta eroon.
Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat