Ero vai itsemurha

Vierailija

Avioliitto on umpikujassa. Koko elämä on umpikujassa. Eroanko,jolloin käytännön asiat on todella vaikea järjestää? Vai tapanko itseni,jolloin itsemurha voidaan laittaa psyykkisen sairauden piikkiin?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Et tietenkään lopeta elämistä sen vuoksi, että käytännön asiat on vähän vaikeita. Et kai halua kokonaan jäädä paskan liiton jalkoihin! On täällä moni muukin pohtimassa eron vaikeuksia, mutta eihän tässä elämästä päästetä irti sentään!

Vierailija

Ero tietysti. Voit vielä senkin jälkeen tappaa itsesi. Toisinpäin se ei onnistu.

Itse uskon kyllä että täältä pääsee pois ilman omaa yrittämistäkin ja katson tämän elämän loppuun asti. Viimeisenä keinona alan lottoamaan. on sekin mahdollisuus, vaikkakin pieni sellainen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Että tapat itsesi ja jätät lapset miehen armoille?
En voi ymmärtää.

Mistä on kyse? Itsetuhoisuus voi kertoa myös psyykkisistä ongelmista. Ongelmiin voi hakea myös apua. Voimia.

Vierailija

Kannattaa hakea apua. Hienoa, että uskalsit ottaa ensimmäisen askeleen kohti avun hakemista kysymällä anonyymisti netissä vinkkejä.

Kunnan sosiaalitoimistoon tai terveysasemalle kannattaisi ottaa yhteyttä ja kysyä, mistä voit saada taloudellista tukea avioerossa. Ja he varmaan osaavat kertoa, millaista muuta tukea voi saada. Esim. sinä voisit saada sosiaaliohjausta eli henkistä tukea ja kannattelua avioerossa: tapaamisia kotonanne tai sosiaaliohjaajan luona. Toivottavasti saat mukavan työntekijän auttamaan sinua!

Ei kannata luovuttaa. Lapsesi tarvitsevat sinua, ja sinä voit saada myös voimaa lapsistasi. Vaikeiden elämäntilanteiden jälkeen on tapana tulla valonpilkahduksia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten lasten huoltajuus järjestetään jos vanhemmat asuvat ihan eri puolilla maata? Sen tiedän että lapsista mies ei luovu.

Itsesi tappamalla luopuisit myös lapsistasi, miksi et sitten voisi muutenkin jättää heitä miehelle ja tapaat edes lomilla? Parempi sekin lapsille kuin itsemurhan tehnyt äiti.

Vierailija

Itsekäs on ihminen joka itsensä tappaa ja jättää muut siivoamaan sotkunsa...lapsesi eivät kiitä sinua aikuisena jos sen päätöksen teet...

Vierailija

Tuntuu niin pahalta, että joku joutuu tekemään tällaisen aloituksen. Synkimpinä hetkinä voi tuntua, että mitään ei ole tehtävissä ja joskus näin voi ollakin. Silti myös minä toivon, että jaksat vielä hetken ja toivon, että asiat kääntyvät parempaan päin, ehkä asiat eivät olisi enää aivan niin umpikujassa. 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat